bugün

alperenlerin onur yürüyüşüne müsaade etmeyiz sözü

valla yine öyle 10 yaşındaki küçük çocuklara cinsel organlarını açıp "yalamak ister misin?" diyip de çocuk utanınca hepberaber gülüşen orospu çocuklarıyla dolu bir gösteri olacaksa ben de orda olsam izin vermemek için destek olurdum. yürüyüş yapıyorsunuz bari efendi efendi yapın da toplumun önyargılarını yıkın. biz de insanız diyorsanız insanlığınızı gösterin. ama insanlıktan çıkmış gibi çırılçıplak, saçma saçma çığlıklarla insanları rahatsız ederek, cadde ortasına sevişerek, grup seks yaparak yürüyüş falan olmaz. bunun ismi orospu çocukluğudur. he yürüyüşte açılan pkk bayraklarını da görmezden gelemeyiz.
bunların hepsi youtube'ta mevcut. izleyebilirsiniz. ben olaya dini bakmıyorum. ben olaya insani açıdan yaklaşıyorum. destekleyenleri ve bu durumdan rahatsız olanların tam ortasını buluyorum. bu iyi bir şey. yürümelerine karşı da çıkmıyorum. yürüsünler ama efendice yürüsünler. dikkat çeksinler, ne istediklerini basına belirtsinler falan. karşı değilim ben şahsen. ama bize göre ahlaksızlık olan ve toplumun büyük bir çoğunluğunu rahatsız eden, kanunen de suç olarak nitelendirilen küçük çocuklara taciz, laf atma, terör örgütü bayrağı açma, sokak ortasında grup seks yapma gibi eylemleri ( hem de çocukların gözü önünde) yaparlarsa cezalarını çeksinler. ama alperenlerden değil tabi devletten.

edit: he alperen falan da bilmem ben. yani böyle ahlaksızlıklar tekrar edilecekse eğer devlet müdahele etsin. hakkıdır. konuya en olumlu yorumu getirdiğimi düşünüyorum.

edit: olum siz de değil miydiniz tacize tecavüze karşı olan? bu yukarıda bahsettiğim olayı yapan orospu çocukları için konuşuyorum ben. neyini eksiliyorsunuz ki? o zihiyetten misiniz? anlamadım. ne tuhaf insanlar var.