bugün

sözlük erkeklerinin abaza olduğunun kanıtı

Genellikle içeriğe bakmam takip ederken. Yani takılırım ama takıntılı olmam o konuda. Mesela birisi dikkatimi çekti. içten yazıyor, takip ederim ve entrylerine göz gezdiririm. Yazdıklarıyla çelişkili entryler girmeye başladığı zaman takip etmeyi bırakırım.

Genellikle takip ettiğim yazarlarda içtenlik ararım. yazdıkları Kalitesiz olsa bile kendi adına doğruysa ve buna inanarak yazıyorsa onu takip ederim. Saçmaladığı entry olmadığı sürece tabi ki. Hepimiz buraya stres atmak için giriyoruz. Yani en azından ben öyle düşünüyorum. Tabi ki arada troll entry gireceksin. Benim yazdıklarımın yarısı troll dür. Ama eğleniyoruz yazarken önemli olan da bu.

Şu abazan kısmına gelirsek. Ben hepsinin öyle olmadığı kanaatindeyim. Şöyle bir gerçek var. Yazarların yüzde 60 ının üniversite ve daha düşük yaş gruplarından olduğunu varsayarsak o zamanlarda bizlerde öyleydik. Abazan anlamında demiyorum. KEndimizi göstermek istiyorduk anlamında diyorum.

Çünkü bir erkeğin egosunu tatmin edecek biri var ise ya en yakın arkadaşıdır ya da kız arkadaşı. yakın arkadaşlardan çok çektiğimiz için Metabolizmamızda bizi kadın kısmına yönlendiriyordu. Bir bakıma egomuzu kadın kısmı tazeliyordu ve bizde onlara yöneliyorduk. her şey aslında Basit bir evren yasası. Ergenken bu olaylar gelip, geçicidir.

şahsi fikrim, bu konu üstünde genelleme yapılmamasını üzerinedir.
güncel Önemli Başlıklar