bugün

sorun sen degilsin benim

"sorun sen degilsin benim bebeğim. seni üzmekten, kırmaktan korkuyorum. zaman gelir de benim için herşeyken, hiç bir şey olman beni delirtir. şuraya yazıyorum, olmaz bu iş. sorunlarım var kendime bile anlatamadığım ve sorunlarım var tek başına yaşamaya adadığım... o yüzden çıkıyorum hayatından tüm sorunlu yanlarımı da yanıma alıp, dönmemek üzere" (girişe gel. iclal aydın tadında giriş yapmak. babama selam söyle uçak)

Sahi ne sandın abim/ablam bunu derken? karşıdakini daha az yaralayacağını, kırılmayacağını, daha az bunalıma gireceğini kendini eve kapatıp damar şarkılar eşliğinde klip çekmiceğini, (en ufak kavgada kendimi klip çekimine adarım, fonda acılı bi şarkı elde siğara dağılırım. Yapmam diyen halt etmiş. nihahah) O sıra destek kuvvet olarak dünyanın kulak kesileciğini, o; ayrılık şarkılarını söylerken ve bi yandan göğsünü en sivri dala gömerken ( sivri dal ne alaka lan? Ne dala gömüyosun kalbini, bu tipe gömsene. Dalını!) sesinin kesilip çıkmıyacağını, orada sessizliğe gömüleceğini, herkesin o'na acıyacağını, acısını paylaşacağını, bundan aldığı gazla Kabuğuna çekilmeyeceğini, "ooo ben sensiz de yaşıyorum unuttum seni, hadeee bas git yoluna" temalı şarkılarla diskolarda tozu dumana katacağını, akabinde eve gelince, bunalım hırkasını giyip elde kahve fincanı camdan dışarı bakarken yaşanmışlıkları hiçe sayacağını falan mı? yeminle komiksin sen!

Bu laf acıtır. acıdır bir kere. Bilinir ki yalandır, "tamam bu ilişkinin günah keçesi olmaya şimdiden sonra adaylığımı koyuyorum, ben gideyim arkamdan salla" lafının fragmanıdır işte Var mı ötesi? O tavır oskarlıktır. Roldür, gerçekle alakası yoktur. Diyenin ifadesi, Kırmızı halıda yürüyen ünlülerin surat ifadesini hatırlatır. Sıfatına edilmekliktir.

sorun sen değilsin benim! Yanlış olan benim!miş...
Yok ya? yanlışı mı var bu işin? "bitti" de, "olmuyor" de, "sevmiyorum seni başkası var" de. Korkma! omzuna binen fazlalıktan bahaneleri bırak, kendin ol hafifletici sebeplerini kendine sakla. Az Delikanlı ol. Daha az koymazsa şerefsizim.

+ sorun sen değilsin benim!
- bence sorun ne biliyo musun? Bence sorun, kafanın kıçından büyük olması... yoksa, yerdi o kıç "bitti" demeyi inan.. yemiyor ve sen o koca kafanla bahaneler üretiyorsun! (oehhh sinirlenir tabii haklı)

Sende baglan be entry bağlan be... sorun siz değilsiniz benim!!!