bugün

trump ın kararına ülkemizden verilen tepkiler

tam hali "trump ın müslüman ülkelere uyguladığı ülkeye giriş ambargosuna ülkemizden verilen tepkiler" olan mevzudur. elbetteki böylesine at ebatlarında başlık sığmıyor kısalttım ondan *

şahsım nazarında çok enteresan tepkiler ve tepkisizliklerdir. misal dünya liderimiz ve islamiyetin savunucusu olan reisimiz herhangi bir tepki göstermedi bilindiği kadarı ile. gösterecek gibi de durmuyor. en azından bir "eyyyy trump sen kimsin yeaea" demesini beklerdi bu civelek gönül..

allahın işine bakın ki "afedersiniz" alevi olan ssk batırıcısı kılışdaroğlu ise açık bir dil ile eleştirdi mevzuyu.

http://www.cumhuriyet.com...mp_in_kararina_tepki.html

diğer gazetelerden ve haber kaynaklarından rahatlık ile ulaşılabilir ilgili habere. şimdi bu işte bir tezatlık yok mu ? biraz araştırdım herhangi bir başlık falanda açılmamış burada. gözümden kaçtı ise affola. dinimizin yılmaz savunucusu olan reis ve minik savunucuları olan takipçilerin şimdiye yeri göğü yırtıp trump denen red neck i alaşağı etmeleri gerekmez miydi ? sokaklara dökülen kimsede yok oysa dosta güven düşmana korku veren bir dökülme olsa amerigayı titretsek hazır bizden bu kadar korkuyorlar iken olmaz mıydı..

peşinen yazayım "bir tanesi altı üstü muhalefet lideri diğeri cumhurbaşkanı o yüzden veremez tepki" diyecek olan varsa ağzına plastik terlikle fururum acımam. lafa gelince tüm dünya korkuyor bastığı yeri titretiyor ama icraate gelince "nasıl tepki versin cağnimmm" olmaz. eskilerden bir laf vardır "marula gelince kıtır kıtır işe gelince meeee" diye..