bugün

ecevit in kıbrıs barış harekatı konuşması

Dünyanın hiç bir süper gücünün istihbaratına takılmadan çıkarma harekatını organize eden ve hayata geçiren bir kahramanın konuşması.

söz edilen dönem soğuk savaş dönemi. Türkiye gibi bir ülkede her iki tarafında elemanları devletin kademelerinde. soydaşlarımız yüzerek gidilecek mesafede eziyet edilerek katlediliyorken dünya duruma tepkisiz kalıyor. Böyle bir durumda karaoğlan amerika, ingiltere ve sovyet istihbaratlarının haberi olmadan çıkartma planı hazırlatıyor ve uygulanması için emir veriyor. Abd ve ingiltere olayı tüm dünya gibi radyodan öğreniyor. Sadece rumların ve yunanistan'ın façasını değil abd ve ingiltere nin de façası bozuldu. Bu yüzden yıllardır kıbrıs çözümsüz. Bu yüzden türkiye yıllarca ambargoya maruz kaldı. Ama bu bedel ödenmeliydi ödendi.

sabrımızı kimse test etmesin diye atar yapmadık yapılması gerekeni yaptık bedel ödenecekse ödedik.

Şimdi senin ülkende paralel devlet kurulmuş paralel ordu kurulmuş darbe olacağından abd nin haberi var rusların haberi var ab nin haberi var bizim devlet yöneticilerimiz tv izleyen enişteden öğreniyor ordu komutanlarımız düğünde göbek atarken derdest ediliyorlar.

Nerede ecevit gibi yönetici ve onun emriyle adaya çıkarma yapan ve hiç yabancı istihbarata yakalanmadan iş yapan komutanlar nerede şu anki yönetici ve komutanlar.
güncel Önemli Başlıklar