bugün

sümerler türkmüş

Mantıklı bir açıklama yapılmış david Rockefeller tarafından...

--spoiler--

"Sümerler türk olduğunu biliyorduk ama medeniyeti türklerden öğrendik diyemezdik, taklitçisi yunanlılardan öğrendik" diyor.

--spoiler--

E o zaman sümerler in yaptığı zigguratlara bakınız, piramit şeklinde soralım kaç yazar bilir çin deki beyaz piramidi, bilenler bilir göçebe bir kavim bembeyaz piramit inşa etmiş ki bu uygurlar a da ait olabilir.2. Dünya savaşında bir pilot büyük beyaz piramit gördüğünü doğrular ve bunun üzerine çin yapıyı deforme edip, dağ görüntüsü vermeye çalışır ve etrafını tarıma açar ki bu da tarihi eserler yağmalansın zarar görsün diyedir. Bilindiği üzere bu piramit sarı tarlalar arasında yemyeşil durmaktadır ve içinde oldukça eski hakan dönemlerinden kalma bir türk mumyası vardır. Yani türkler mumyalamayi ve piramit yapmayı önce buldu, gariptir ki mısırlılar sümerlerden 1000 yıl sonra yaptı peki sümerler türklerden ne kadar önce yaptı kocaman bir soru işareti?

Yalniz yeni bulgular tarihin akışını değiştirir ama çin bölgeye turist girsin istemiyor.

Yani zaten adamlar tarihin en büyük uzaydan görünen göt korkusunu yapmışlar, buyrun kardeşlerin mao tun'a selamımı iletin ona ait kral mezarı ve mumya tespit ettik tarih değişsin, antik mısır yunan her şeyi türklerden öğrendi hatta öyle ki, sümerler bu geleneği orta asyadan ön asyaya hatta etkileme yoluyla amerika ve afrika kıtalarına taşıdı derler mi, sümerlerdeki çok tanrılı din gök tanrıya inanırken sapitmalarindan olamaz mı, iskitler gök tanrıya inanıyordu sümerler bereket için bir tanrı ay için bir tane güneş için bir tane derken yozlaşıp, çok tanrılı bir din uyduramaz mı, ayrıca hukuk kuralları yazdıran urgakina ile devlete hesap veren namuslu dürüst hakanların hukuk kuralları yazdırdığı orhun kitabeleri bu iki kavmi akraba yapmaz mı, yöneticilerin vicdan muhasebesi ve 3 devlete karşı son kez bir olup, ordu kuran bu uygarlık bağımsızlık aşkı barındırdığını sonraki günlerde karışıp kaybolduklarını söyleyebilirim. Sümerler karıştı gitti artık.sonuç akraba olabiliriz lakin oğuz türkü değildirler.
güncel Önemli Başlıklar