bugün

internet ortamında yapılan kral yorumlar

bu başlığı açmamın sebebi sosyal medyadan tutun da web sitelerine kadar yapılan yorumların gerek değerlerimize sahip çıkmasıyla, gerek hislerimize tercüman olmasıyla, gerekse thug life etiketi yapıştırabileceğimiz ayakta alkışlanmaya değer yorumları gerek ss alarak gerek kopyala yapıştır yaparak paylaşıp, yazarları durumdan haberdar etmek ve takdirine sunmak amacıyla açtım.

bu yorumun üstünden 9 yıl geçmiş ama tesadüf eseri yaptığım bir araştırma sonucu karşılaştığım ve türk olmamızla övünmeyelim, her türlü pislik her türlü suç bizden çıkıyor diyen arkadaşa yaptığı yorumla dikkatimi çekmiş bir yorum.

okumaya değer!!!

--spoiler--

Arkadasim! hem türküm deyip hem de milletini yerden yere vurmak nerede görülmüs. siz sadece önünüze bakipta yürüyorsunuz herhalde, optiginizi acmanizi tavsiye ederim. söyle genel olarak dünyaya bakin bakalim neler göreceksiniz.. Ben size kisaca anlatayim isterseniz; en yakindan tanidigim almanlar el altindan asyada ne kadar (kendilerince 3. sinif saydiklari) millet varsa sibyanindan (sibyancilik da iceriginde) ihtiyarina aclik sinirinin altinda calistirip yapilani kendi memleketlerinde külfetle satiyor, sonra bu milletler herhangi bir afetle karsilastiklarinda onlara yardim ediyoruz süsü vererek kendi varliklarini oralarda isabetliyorlar. bir de nerede ac varsa biz kosuyoruz diye hayifsiniyorlar. Türk yaptigi hangi hayir veya yardimi konusuyor?
disariya yabancilara karsi olmadiklari süsü veriyor fakat icerde bulduklari yerde ama bürokrasi ama kaba kuvvetle onlari eziyorlar. biz türkler herkesi kendimiz gibi saniyor ve aciyoruz veya dostluk kuruyoruz. ama ufak bir pürüzde yabancilarin yaptigi tüm hatalar türkün üzerine yükleniyor. türkün disinda her memleketin kendince bir terör gurubu var. ama avrupaliya göre
terör = Islam. Islam = Türk.
Islamda hoslandiklari hicbir kolaylik veya hasleti türkün yaptiginda görmezler baskalarina atfederler. ama hoslanmadiklari cuvaldizlar türk bayragina saplanir. ben simdi kisisel olaylara girmiyorum. buna baslasak sonu gelmez. fikirleri anlatiyorum. tabiki her memleket insaninin ruhsal dengesi bozuk olanlari da var. yabanci medya bizim medya gibi yirtik degil,sansürü muhafaza ediyorlar. en yakinda olan hadise; Hirvat macindan sonra Berlin’de Kreuzberg eyaletinde iki türk öldürüldü. kim bakti. Ilk sehitlere karsi propagandaya basladigimizda yine kreuzbergde yürüyüs esnasinda benim gözüm önünde pir gurup PKK yanlisi geldi silahi kaldirdi polis kenara cekildi ve türkü vurdurdu. burada hicbir yabancinin evinin posta kutusuna kibrit atilmiyor. yalnizca türklerinkine koyuluyor. bunlar neden biraz düsünmelisiniz bence.

Kisaca yanitlarsak; meyvesi olan agac taslanir veya dogru olan dokuz köyden kovulur.
Arkadaslarim; akilli olun milletinize her daim sahip cikin.. zira Türkün türkten baska dostu olmaz!!

--spoiler--