bugün

the best of me

2014 yapımı 118 dakikalık dram/romantik kategorili nicholas sparks uyarlaması film. 6.7 imdb puanına sahip, 26 milyon dolar bütçe ile çekilmiştir.

Esas oğlan paul walker olarak düşünülse de, ölümü sonucu rol james marsden'e verilmiştir. Filmde james'e michelle monaghan eşlik ediyor. Onların gençliğini canlandıran fakat onlara gram benzemeyen oyuncular, luke bracey ve liana liberato ikilisidir. Yönetmeni oyuncu seçiminden dolayı tebrik ediyorum, anca bu kadar birbirinden alakasız seçim yapılabilirdi..

Film dramın/klişenin/tesadüfün dibine vurmuş, acıklı türk filmleri kıvamında bir şey olmuştur. Sonu, aşk tesadüfleri sever'i andırıyor.
Nicholas amcanın tüm filmleri ucuz romantizmden ibaret vasat hikayelerden oluşur, bir iki filmi belki bi tık öndedir, o da oyuncuların performansı sayesinde öne çıkmayı başarmıştır.

--spoiler--
filmi james marsden hatrına izlemiştim*
Hikaye ilerledikçe boku çıkıyor, amanda'nın veledi kaza yapınca işkillenmiştim zaten. Bi de dawson'u tren yolunda görünce, dedim ahada gitti güzelim adam..
--spoiler--

izlenmese de olur filmlerden, hatta izlemeyin. Zira bu kadar dram fazla, ciğer solduran cinsten. yalnız görüntüler harika, o bahçe masaldan bir köşe gibi.. görsel
güncel Önemli Başlıklar