bugün

sevilenle degil sevenle birlikte olmak

sevilmeyi seçmektir.

acaba çocuklar anne ve babalarını kendisni sevdiği için mi severler. tek neden bu değildir elbet.kan bağının ötesinde onları sevmek onlar tarafından sevilmek.

Acaba diyorum bazen, Leyla için sadece mecnun mu çöle düşmüş. Ya da şirin için sadece Ferhat mı dağ delmiş. Yusuf için her şeyini bırakan züleyha idi. Lakin başka kadın yok mu. O güzelliğe gelen. Ferhat başka birini sevseydi yine yapar mıydı öyle bir şey. Ya da mecnun düşer miydi çöle. Ha kız tarafı da telef olmuş o hikayelerde. Karşılıklı sevmişler yani.

Peki mecnun bütün bunları yaparken belki de mecnu nu Leyla dan daha çok seven bir kız vardı. Evet olamaz mı. Vardı belki de. O ne yaptı. Diyelim ki vardı. Kız prenses değildi. Leyla dan güzel değildi. Bir çok sebepten dolayı da çöllere düşemedi. Belki de o kız kendisini seveni seçti. Sonuçta ortaya Leyla çıktı. Büyük bir aşk.

Ya da Ferhat dağı delmeye gitti diyelim. Şiri ni başka erkekler sevmedi mi. Aşık olmadı mı. Demek ki onlar kendilerini seven birisine gitti. Ya da unuttular mı. Canları mı daha tatlı geldi.

Ha bu şu olabilir mi. Bu daha çok sevdi bugün. Yarın şu daha çok sevebilir. Öbür gün başkası. Ya da şunun gibi mi. Bugün daha iyisini buldum yarın daha iyisini bulabilirim. Öbür gün daha iyisini.

sevilenle değil sevenle birlikte olmak bir süre sonra unutmak , unutulmak değildir.
güncel Önemli Başlıklar