bugün

anti humanist yazarlar

bir atom bombam olsa mutlaka kürdistan a atardım başlığını açma başarısını gösterebilmiş, hatta altına olumlu yorumlar yapabilmiş tüm insanlar. sanırım aynı zamanda faşist, ırkçı, milliyetçi olarak adlandırılmayı da hak ediyorlar.

çok kızdım sözlük. öyle böyle değil. bu hayvan, küçük mesut'un üzerine, ne olup bittiğini bilmeyen annesinin babasının üzerine ve belki cahillikten dünyaya gelmiş onlarca kardeşinin üzerine bomba atacak ha... işte ben buna katlanamıyorum sözlük. eğer çok dar görüşlüysem, tek taraflı düşünüyorsam affet beni. ancak bu tarz bir düşünceyi yaratmış birini insan sınıfına koyamıyorum. biri demem bile hata bu şeye. ayı desen bana, hayvan desen bizim çocuklara ayıp olur.

buradan sonrası evrensel olarak anti hümanistlere ithafendir. bireysel olarak üstüne alınan varsa alınsın, zkime kadar.

lan militarist zihniyetle yetişmiş aşırı ırkçı şoven. sana diyorum. iyi oku bu başlığı. dünyada insan hayatından kıymetli bir şey yoktur. bir kaç cani çıkıp keyfi hareketlere insanlara zarar veriyor diye, geyik amaçlı bile olsa bir atom bombam olsa mutlaka kürdistan a atardım diyemezsin. al o atom bombasını, her gün abazan bir şekilde salyalarını saçarak muhabbetini yaptığın bir yerlerine sok.

senin gibi akıllı görünümlü maymunlar yüzünden bu ülke bu halde zira.

inanmıyorum sözlük ya. ekran başında titredim yemin ederim. küfretmezsem rahatlayamayacağım sanırım. tutuyorum bak. zihinsel depremin yanında omurgasal orgazm yaşıyorum lan.

lan tarrak. senin kürdistan diye tabir ettiğin yerlerde pkk yaşamıyor. insan yaşıyor insan. benim gibi ayı, senin gibi şekilsiz bir şey değil. kanlı canlı, nefes alan, senden farklı olarak düşünebilen insan yaşıyor. sen nası dersin bunu ya? vicdanın nasıl rahatlar yanarak kül olarak masum bedenleri düşününce? ne dersin çocuğuna ileride, sana ırzına geçilmiş masumiyetini sorduğunda?

ey, türkiye'de yaşayan farklı etnik kökenleri öcü sanan insanlık! haykırıyorum sana, ilk kez değil, son kez değil. yaşasın halkların kardeşliği! kes şimdi zırvalığı, git metal fırtına falan oku.

gaz oldum, eline veririm bak sözlüğü.
güncel Önemli Başlıklar