bugün

chp milletvekilleri ile korku filmi cekmek

chp'de şöyle eli, yüzü düzgün, yakışıklı ve karizmatik bir milletvekili göremeyince ortaya attığım fikir. dünyanın en gerçekçi korku filmi olacağı kesindir. şöyle sağlam bir senaryo bulunduğunda en iyi yabancı film oscarını alması ise kesindir diyebilirim.

şimdi diyeceksiniz ki yahu chp'li vekillerin durumu bu kadar mı kötü? aynen abi, bu kadar vahim. sorarım size acaba hanginiz gece karanlığında önder sav'ı görseniz korkmazsınız? açıkçası aniden önüme çıksa çok korkarım. malzeme bu kadar korku filmi için uygun olamaz ya. ali topuz, kemal anadol, deniz baykal, şükrü elekdağ ve diğerleri..allah vergisi birşey bu. bu kadro ile çekilen bir korku filminde saçma salak efektlere ise hiç gerek yok. zira gerekli olan korkuyu deniz baykal tüm izleyicilere empoze edecektir. film sonunda altına işemeyen herhalde 3-5 kişi olur, onlar da büyük ihtimal gözlerini ve kulaklarını kapamışlardır.

ha bu arada amerikan sineması'nın dünyaya korku filmi diye pazarladığı filmlere bakın, taş gibi hatunlar, cillop gibi çocuklar oynuyor. bu filmleri izleyip de abi altımıza işedik, süperdi, gerçekçiydi diyen bir şuursuz şu benim önerdiğim film karşısında altına sıçar afedersin.
güncel Önemli Başlıklar