bugün

24 09 2016 almanya da chpli vekile terbiyesizlik

CHP'li Milletvekili Mevlüt Dudu'nun Frankfurt Havalimanında başına gelen hadisedir.

Kendisi Mannheim Kentinde bir türk-alevi derneğin etkinliğine katılmak için gitmiştir ve Alman Memurlar tarafından iner inmez sorguya çekilmiştir. Kimsin, ne için buraya geldin gibi saçma sapan sorularla karşılaşmıştır. Şu da var: Kendisi Türkiye cumhuriyetinin resmi bir diplomatıdır.

Bu olay Almanya'nın sürdürmekte olduğu Anti-Türkiye politikasının sadece ufak bir göstergesidir.

Geniş çaplı bir açıdan anlamak için şu başlığa göz atmanızı tavsiye ederim (bkz: Alman medyasında Türkiye düşmanlığı) !!!

Orda da kendim belirtmiş olduğum gibi Batı'nın ve özellikle Almanya'nın hedefinde sadece Erdoğan yoktur, hedef Türkiye Cumhuriyetinin özgürlüğü ve bağımsızlığıdır.

Almancılar veya Batı/Alman medyasını takip edenler zaten farkında. Almanya tam gaz toplumda Türk ve Türkiye düşmanlığını yaymakla uğraşıyor.

Fetö ve PKK'nın götünü yalıyan Alman medya ve siyasetçileri , yani Alman Devleti, Türkiye hükümetinden sonra artık Türkiye cumhuriyetinin bütünlüğünü kabul eden muhalefeti bile yavaş yavaş çamurlamaya başlıyor. Şaşırtıcı mı? Hayır.

Muhalefeti niye "T.C.'nin bütünlüğünü kabul edenler" diye ayırdım?

Çünkü aynı terbiyesiz muameleyi Almanya/köln 'de gerçekleşen PKK yürüyüşü için gelen hdp lideri Selahattin Demirtaş'ın görmediği için.

Zira alman devleti ve Alman medyası Türkiye'nin düşman ve terörist ilan ettiği PKK ve fetö'yü her gün temize çıkarmakla meşgul ve yine aynı şerefsizlerin propagandasını zevkle Alman toplumuna fişelemekte.

Bunlar Hitlerin Tohumlarıdır. Ve benden demesi: biz vatansever ve siyasi görüşü şerefsizlik olmayan tüm gurbetçileri zor günler bekliyor.

2 gün önce fethullahın adını bile duymamış bu hitler torunları bugün çıkıp Fetöcuları savunuyor, PKK'yı savunuyor. Türkiye'nin düşmanı kim ise, sahip çıkanlar bu piçler oluyor.

Gurbetçi olarak şunu diyorum:
Amk senin Almanya.

Ne Mutlu TÜRKÜM diyene.
Ne mutlu Mustafa Kemalin askeriyiz DIYENE.
Ne mutlu Osmanlı'nın torunuyuz diyene.
Ne Mutlu Türkeş'in kurtlarıyız diyene.

Yaşanan bu olayı küçümsemeyin. Baştan paylaşmıştım bir kez daha yapıcam. Bu olaya geniş çaplı bakın ve anlamak için şu entryleri okuyun (bkz: Alman medyasında Türkiye düşmanlığı)