bugün

18 mayis 2008 cavaliers celtics maci

Paul Pierce ve LeBron James'in süperstar kavramını birkez daha idrak etmemizi sağladıkları maç oldu.Özellikle ilk çevrekteki mücadele hakemlerinde göz yummasıyla sokak basketbolunu aratmadı, resmen kemik sesleri geliyordu sahadan.Paul Pierce delirdiği zaman, ne kadar durdurulmaz olduğunu bir kez daha gösterdi.Daha sonrasında onun meydan okumasına karşı takımının birşey yapamadığını gören lebron da buna karşılık verdi ve muhteşem bir düello izledik.

Son çevreğin başında perkins'in faul sorunu nedeniyle mecburi rotasyonla oyuna giren yaşlı kurt PJ Brown tecrübesiyle son çevrekte büyük katkı yaptı.

Celtics hucumda ne kadar kötü şut atarsa atsın o korkunç boğucu savunmasıyla her rakibini yenebilecek güçte, tek sorunları topun el yaktığı son dakikalarda big three'nin pierce dışın daki iki üyesinin sorumluluk almak istemeyişleri.

Evet celtics belki beklendiği gibi doğu finalinde ama buraya gelişleri hiçde beklendiği gibi olmadı.4-3 iki yıpratıcı(hem fiziki hem mental olarak) seri yaşadılar.Karşılarında dipdiri bir pistons bulacaklar hemen yarın başlaycak final serisinde.
güncel Önemli Başlıklar