bugün

petropavlovsk kamçatskiy

internetteki bir uygulamayla tanıştığım rus arkadaşımın bulunduğu şehir.

Allahım çok güzel bir kız. Ordan tanışıp numarasını da almıştım. Whatsapp a geçtik. Arada bir konuşuruz.

Sınıflarında 183 lük kızlar varmış en kısaları kendiymiş ve boyu 170. Ben de bizim sınıftaki en uzun kız 170 demiştim.

Benden 1 yaş büyük. Allah var çok güzel bir kız. Ama instagramdan facebooktan sevgilisiyle fotoğrafını falan hiç görmedim. Nasıl sevgilisi olmaz anlamıyorum. Masum biri gibi duruyor.

2014 Dünya kupasında almanya brezilya 7-1 lik maçı beraber yazışarak izlemiştik. Normal kızlar gibi sadece dünya kupasını takip ediyor.

O kamchatsky soğuğunda atla fotoğrafları var, süper. Ata biniyor. Çiftlik havasında bir kasaba. Bu kızı tavlarsam kesinlikle editleyeceğim burayı. Beklemede kalın.

Zaten beğenmeyeceğinden şüphem yok. Tipim kötü de değil. Boyum posum iyi. Huyum suyum iyi. Gerektiği yerde sert gerektiği yerde sinirliyim. Sevdiği biri yoksa her türlü tavlarım yani.

Ama ilk başta rusya deyince moskova falandır, hemen şurası diye düşünmüştüm. Meğerse kamchatsky bizden uzak amerika alaskaya yakınmış amk. Konum attı whatsapptan. 8635 km lik mesafe var. O benden 10 saat daha önde. Güneş orada 10 saat erken doğuyor. Belki bir gün karşılaşırsak yani, neden olmasın.

Edit: Kız whatsappı sildi. En son üniversite okuyordu ne yapuyor şimdi acaba diye arada bir aklıma geliyor. insatgramı da sildi. Ne oldu acep? Neredesin angela? Nolur geri dön!