bugün

sevilen kizin bir hiyarla birlikte olmasi

aşk konusunda yıllardır sabretmişsinizdir, ince eleyip sık dokumuşsunuz bu sebepten dolayı gelen fırsatları tepmiş, kimseyi kabul etmemişsinizdir. günün birinde karşınıza bir kız çıkar, ama ne kız. bütün özellikleriyle aradığınız kişidir. düşünceleri, davranışları, sevimliliği, hatta siyasi görüşüne kadar uyarsınız. beraber biraz zaman geçirdiğinizde anlarsınız ki işte o kişi budur. artık aramaya gerek yok, ve ruh eşi diye tabir edilen kişiyi bulmuşsunuz demektir. bundan sonra daha mutlu bir hayat sizi beklemektedir.

gel gelelim hayat acımasız ve eşitsizdir. yıllardır arayıp zorla bulduğunuz kişi, tabiri caizse bir hıyar hatta bir hıyar oğlu hıyar ile beraberdir.Üstelik bu hıyar, elindeki güzelliğin değerini bilmemekte ona hor davranmakta, saygı göstermemekte kısacası hayatı ona dar etmektedir. ama gel gör ki, artık alışkanlık olmuş ya hıyarla kızımız birbirlerini bırakamamaktadır. böyle bir durumda delikanlı adama olaya karışmak yakışmadığından elinizden de birşey gelmemektedir.

işte tam bu noktada içli bir şekilde "abe, sikeyim ben böle ayatı yav!!!" çekilir. kaçan sevgilinin üzerine bir bardak soğuk su içilir. bünye alkole teslim edilir. bu süreç uzunca devam edecektir çünkü sizin bir elmanın 2 yarısı olduğunuzu kızda sende bilmektesindir ve umut her zaman vardır. ne zaman biter bilemiyorum ama eğer biterse buraya onu not alacağım.

tanım: işte yukarıda yazılan şey, olayın güzel bir tanımıdır.

önemli not:
daha önce aşağıdaki isimle yayınlanan bu başlık yine aşağıda bulunan gerekçe ile silinmiştir. bu yüzden formata uydurularak tekrardan yayınlanılmıştır.

eski başlık:
sana uygun olan kizin bir hiyarla birlikte olmasi

silinme sebebi:
(bkz: senli benli başlık)

sana yazıp arattığımızda karşımıza çıkan senli benli başlık adedi:
10 sayfa