bugün

dünyada kaderine itiraz eden üç ülke

diğerlerini bilemem de kendisine biçilen rolü kabul etmeyen tek ülke türkiyedir şu anda. neden mi ?

--güneydoğuda hendek siyasetiyle köşeye sıkıştırmaya kalktılar, büyük bir reaksiyonla teröristleri imha ederek planı bozdu.
--15 temmuz da darbe ye darbeyle karşılık vererek hem abd nin hem israilin hem ingilizlerin hem avrupa birliğinin tezgahını alt üst etti. yetmedi harika bir zamanlamayla suriyeye bir mızrak harekatı neticesi ırakta musula konuşlandığı gibi suriyede de üstlenerek ortadoğu da söz sahibi olmak için güvenliğini tehlikeye atan, yukarıda saydıklarımın kurulmasını istedikleri büyük kürt yahudi devleti planını da suya düşürdü.

--öyle itidalli ince bir siyaset güdüyor ki türkiye şu anda hem abd yi, hem avrupa birliğini, hem nato yu uyutuyor hem rusyayı idare ediyor. rusya ve iran da perde arkasından türkiyeyi destekliyor. neden desteklemesin ki ? ruslar abd nin kendilerini kullandıklarının farkına vardılar. pyd yi etkin ve güçlü kılmak için suriyede savaşın bilerek bitirilmediğini, daeşin aslında israil hesabına çalıştığını fark ettiler. öte yandan türkiye nin hamlelerini gören almanlar, şansölyesi merkel aracılığı ile, bizim meclisimizi bombalasalar biz napardık deyip geri adım attılar.

--şu an kral ve kraliçe çıplak. kozlar türkiyenin elinde. allahın inayetiyle rüzgar bizden yana esmekte.