bugün

beykent üniversitesi

(bkz: doğuş üniversitesi) (bkz: kavram myo) ve beykent aynı kişinin okuludur. sizde bu kişinin müşterisi olacaksınız...

ben beykentte zeir gibi 2 yıl geçirdiğim için dostlara tek tavsiyem,buraya eğitim ve öğretim için gitmeyin kafanızda sadece diploma olsun. eğer yalaka birisi değilseniz ve hoca egosu okşamazsanızda işiniz zor.

okul ilk günler öğrenciye bilinçli bi şekilde dersler kolay imajı çiziyor. gitmediğiniz derslerden bile geçiriyor. sizde aaa ne güzel lan diyosunuz. 2.seneye geçtiğinizde ise sizi eften püften nedenlerden not kırarak derslerden bırakıyorlar. hiç bi şekilde itiraz edemiyorsunuz. ilk sene gidip başka okula geçmek isteyeceğinizi bildiklerinden hiç bir dersleri başka bir okulla uyuşmuyor ve sizde dersler uyuşmadığı için başka bi okula geçemiyor ve tabir caizse sike sike beykentte okuyorsunuz.

ve beykent pusula diye bir sistem var öğrenciden gizli bir şekilde resmen quizler yapıyor yani ara sınavlar bunlar notun yüzde 10nu etkiliyor. öğrenci bunları kaçırsada pek umursamıyor ama finalde bir dönüşüyorlar size geçemezsenizde quize girsen geçerdin diye dalga geçiyorlar.

yaz okulu fiyatları her özel okulda olduğu gibi 2 yıllıkta 200 lira üzeriydi. yani en az kredili ders 2 kredi. siz düşünün varın.

artık o kadar arsızlaştılar ki bütleride kaldırıp sizi direk yaz okuluna gitmeye mecbur bırakıyolar. yani okulda bütünleme sınavı yok.. yanlış okumadın.

ve ayrıca beylikdüzündeki okul hastaneden bozmadır. yani eski morglarda ders görürsün ve okulda iğrenç bir koku var sürekli. ee olabilir elbette ama tanıtım yaparken oxford vari görüntülerle insan kandırıyorlar.

kimseye tavsiye etmem ama illede ben tadına bakıcam derseniz , gittiğinizde en önemsiz denilen derse girin. sizden habersiz bi sınav yapmamaları için günde bi kaç kez kontrol edin sistemi.

ayrıca taksimde diye okul seçip,şimdi beylikdüzünde okuyan insan çok var.

ayazağda yerlekesi var diye sırf ayazağ evine yakın diye seçen insanlarda var okulu ama okul yeni bina yapıp 3 5 bölümü beylikdüzüne yolladı. karşı koyanlarada metrobüse 1 dk diye karşılık verdi.

beykent askeriye gibidir,mantık aramıyacaksın. bölüm hocanı yalayacak,egosunu okşayacak ve diplomanı alıp gideceksin. yoksa okulun ahını aldığı yüzlercesinden biri olursun.

bu okulda okuyan 10 kişiye sor 3ü tavsiye ederse git ama etmezse bi düşün.
sonra twitterde beykentpişmanlıktır diye yırtınma.
edit;imla
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar