bugün

sabahın köründe ayak gıdıklayan sevgili

"romantik, muzur, sevgi dolu insandır; her eve lazımdır"

diyeceğimi sandıysan yanıldın dostum, çok yanıldın adamım.
bildiğin dayaklık kişidir bu tip sevgili.

aşk filmlerinin kafamıza sokutuğu saçmalıklardan biri olan "sevgililer birbirini gıdıklarken çok mutlu olur ve sonucunda sevişir" yanılgısının sonucu ilk cümle doğru gibi geliyor kulağa. oysa ben şimdiye kadar ayağı gıdıklanan bi insanın "ahahhaayt harikasıni çok eğleniyorum" dediğini duymadım; aksine bırakma ve durma emirleri sıralanıyordu.
bunun dışında sabah öpülerek/sarılınarak/sevişerek uyandırılmak güzeldir tamam da, gıdıklama nerden çıktı lan dallama sevgili? zaten uyanmak yeterince sinir bozucu bi eylemken, insanların çoğu sabahları agresif olurken.. bi dahaki sefere kafaya su dökerek falan uyandırırsan daha şahane olur diyorum, böyle sabah sabah, ıslak ıslak sevişme başlatıcı eylem haline gelir belki ne dersin?

bu entry vesilesiyle olası gıdıklayıcı sevgiliye de mesaj vereyim bari : bana bak, daha önce ayağımı gıdıklayan birinin burnunu sert bir topuk darbesiyle çatlatmışlığım var, fight clubvari ilişki kuralım dersen buyur gel. su dökme konusunda ise, o sürahiyi/bardağı kafanda kırarım haberin olsun!