bugün

turk telekom un sitesinin hacklenmesi

tamamiyle özenti tiplerin yaptigi olaydir. gercek sosyalist birinin ingilizce slogan ve/veya nick secmeyecegini bilir zaten herkes. ayrica alt tarafa da hotmail'den aldiklari ücretsiz mail adresini yazmislar, bravo cocuklara!

ve en önemlisi, hack'lenen site Türk Telekom'un degildir. Öyle bir intiba uyandirmasi istenmistir sadece. Üstelik sadece ana sayfa re-direct edilmis, sitenin icerigi ve dizini duruyor.

Site, Yeniçarşı Cad. No:38/A 80050 Beyoğlu/istanbul - TÜRKiYE adresine kayitli "Telekom Telekomünikasyon San.Tic.A.Ş."ye aittir. Telekomünikasyon ve bilgisayar ürünleri satan özel bir sirketin internet sitesi yani.

Ayrica, http://www.telekom.biz.tr/ adresinden siteye girilebiliyor.

Ya site zaten bu "hacker"larin ve kendilerince egleniyorlar, ya da iyi bir is yaptiklarini sanmis lamerlar. Ayrica sitedeki "Sosyalizm" sloganlari da süper(!). Inadina sosyalistlermis, neye inatsa artik.

Bir de su gercek var ki, Türk Telekom'un herhangi bir sitesini hack'lemek hem göt ister, hem de cok büyük ugras, zaman, para ve bilgi ister. Türkiye'deki iyi bilgisayar ve telekomünikasyon mühendislerinin calistigi yer cünkü.

Türk Telekom'a ait internet siteleri söyle :
http://www.telekom.gov.tr/
http://www.turktelekom.com.tr/

edit : http://www.telekom.com.tr/ sitesi de an itibariyle bir test sayfasina yönlendiriliyor.
edit'in notu : yalan oldu yani. lamer'lar sizi, gidin cs oynayin len!