bugün

sut gelmeyen anne memesi

açtığım başlık yüzünden önce bakıyım bi izammış ismi o arkadaştan sonra da tüm annelerden ki kendi anneciğim de dahil özür dilemiyorum. bir memenin diri olup olmadığını söylemek ki bu anne memesi de olabilir naumsla alakalı değildir. uzun uzun virgüllü cümleler yazmak insanı zeki yapmaz. buradaki bir başlığı avrupada yankı bulan bir cinayetle bir tutmak da bu kişiye nasip oldu.

yani aslında içimden çok şey söylemek geliyor ama söylemiycem çünkü çok gülünç bir durum. bazı şeyler hakkında çok duyarlı olan insanlar var anlıyorum ama geyik bir başlığı koca koca cinayetlerle bağdaştırmak ve hemen ardından küfür etmek bana çok acizce ve salakça geliyor. elbette hepimizin annesi var hepimiz meme emdik. yani bu başlığı açmış olmam yaşı geçkin anne memelerine düşkün olduğumu göstermez. kadınlar arasında konuşulan bir konudur bu. izam adlı magazin kafalı arkadaşında bileceği gibi kadınlar artık çocuk emzirmek istemiyorlar çünkü göğüslerinin sarktığını düşünüyorlar. bu bir gerçektir. ve sarkarda. yani sütü olduğu halde emzirmiyorlar. bir kısmı tabi. neden? memeleri sarkmasın diri olsun diye. olay bu. bunu söyledim be kafasız arkadaş. yani merak etme sokakta kimsenin annesinin memesine bakmıyorum. ya da merak et. git böyle şeylerle uğraş. sadece merak etmekle kal. gel gecenin dördünde bir internet sitesinde hakkında tek bir cümle ile öylesine ve eğlencelik ve de gerçek bir tanım yapıldı diye onu bir cinayetle ilişkilendir. ama şunu da yap. yarın kalktığında boynuna bir tabela as ve o cinayeti kınayan şeyler yaz o tabelaya. çık kalabalık bir caddeye ve haykır bir şeyler yap. gerekirse beni de içine kattığın sapıklardan dayak ye. ama sesini herkes duysun. gece dörtte saçma sapan bir yazı yazmak kolay. burası sanal alem. ben seni tanımıyorum seni kimse tanımıyor. ama çık gerçek hayata karış yarın. ve üzerindeki koca kartonda isyanını anlat. bakarsın beni de çağırırsın istersen. ben de katılırım. samimiyim.

bu arada bu saçma başlık ve bu saçma kişi hakkında bu kadar yazı yazdım diye kimse bişeyi önemsemesin. zira şu an buraya bu yazıları yazmak için harcadığım zamana çok acıyorum.

son olarak; anne memesini diri meme demek sapıkça bir söz değildir. diri türkçemizde yer alan bir kelimedir. anlamı basit ve nettir. aklına sapıkça şeyler geliyorsa o senin kendi içindeki duygularındır kendi içindeki cinayet işleyen sapıkların hissettiği histir. ben siktir git demiycem çünkü siktirip gitmesini bildiğini sanmıyorum. bilsen de gitmezsin çünkü yüzün olduğunu düşünmüyorum. hadi iyi geceler..

edit: kanı kaynayan ve gerçek hayatta bir hiç olduğu için sanal alemde adını duyurmaya çalışan bir beşinci nesil yazara çok şeyler yazdığımı düşünüyorum. bu sondur. bundan sonrakiler özel mesajla hallolur zaten.