bugün

demiroren in vasilakopulos u istifaya davet etmesi

olmayacak olaydır.

bilen bilir yıldırım demirören'e belki de benim kadar muhalif adam yoktur ne bu platformda, ne türkiye'de, ne de dünya üzerinde.

galatasaray tbl'nin ilk yarısındaki maçta hem de akatlarda beşiktaşımızı mağlup etti. oldu mu benzer bir şey, zira yıldo'nun çocukça davrandığı durumlarda hakemlerin hata yapmadığını, yoldo'nun kendi kendine gelin güvey olduğunu söylemek dangalaklığın daniskasıdır. yıldo beşiktaş'a yakışmayan bir adamdır fakat yakışmaması, tepkilerindeki aşırılıktır, üslubundaki yanlışlıklardır.

futbol konusunda fahiş hakem hataları olmasaydı bugün ligin zirvesinde beşiktaş yazacaktı. hakemlerin fahiş hatalarıyla - nizami golümüz verilmedi lan ankaraspor maçında daha ne olsun düdükler- ligin 4. sırasında. futbol camiasının da kabul ettiği bir gerçek var bu sezon beşiktaş dana rosto gibi doğranmıştır bu sezon. yok hakemmiş de hata da yaparmış da zartmış da zurtmuş da. hakem hata yapar ama maç başına ortalama 1200 lira para alan adamın öyle fahiş hatalar yapma gibi bir lüksü yoktur.

her halttan sonra beşiktaş'a b.ok atıp prim yapmak isteyen yazarcanlar başka kapıya gitsin bir zahmet. galatasaray'ın ali aydın'a düdüğünü astırdığını da biliyoruz, fenerbahçe'nin pfdk'dan adam istifa ettirdiğini de... biz bu gemide 40 kişiyiz birbirimizi biliriz.

ayrıca emin olamıyoruz, emin olun ki, emin olamıyoruz. bu maçın benzeri üstelik beşiktaş'ın sahasında ligde oynandı ve beşiktaş bu maçı kaybetti, böyle de bir şey olmadı. uzuvdan element uydurmaya gerek yok. tahtanın bir nevi ana maddesi odunluk baki kalır yoksa.
güncel Önemli Başlıklar