bugün

asma köprüde şaka yapan insan

bu adamı arkadaş diye yanınızda gezdirme hatasını en başta yapan kişi sizsinizdir aslında. bu arkadaşın da pek suçu yoktur bu noktada. doğası gereği böyle ebleklikler yapmaktadır. kendini engelleyememesini geç ciddi ciddi de zevk alır bunlardan bu andaval. anlatmaya kalkarsın karşı taraf için o kadar da eğlenceli olmayabileceğini falan söylersin ama o yüzündeki garip gülümsemesi ile başka mecralara doğru hareket etmiştir çoktan. çok üstüne giderseniz de farklı bir kurban bulup sizi de ortak etmek ister. eli de ağırdır bu ibnenin. tehdit eder gibi "hadi lan, hadi çok güzel olacak." falan derken dürtüp durur sizi...

her ortamda her durumda yapacak bir şeyler bulur. gözüne kum atmak, yüksek yerlerde önce itip sonra tutmak, denizde suya batırmak, kar yağdığında boynundan içeri buz atmak... uzar liste. bir de gazetelere çıkacak kadar coşanları vardır onlar üstad mertebesindedir. arkadaşına hava kompresörü ile şaka yaparken makatını bile patlatabilir.

konu uzadı gerçi nerde asma köprü nerde hava kompresörü. en iyisi farklı kurban bulma mertebesine en kestirmeden dahil olmaktır.
güncel Önemli Başlıklar