bugün

5000 başlık kampanyası nın zararı

Öncelikle kastınız ettiniz bir amaca odaklandınız evet, tebrik ederiz! başardınız.Peki biz ne yaptık? düşündünüz mü hiç? tüm gün boyunca sol frameye sadece bakmak zorunda kaldık.Bugün sadece sol frameye baktım.Aklımda olan bir kaç entry girme fikrinden vazeçtim, çünkü saniyeler içerisinde diğer sayfaya taşınacak kimse tarafındanda okunmayacaktı.

Şimdi "kardeşim egona söyle onu birileri okumayacak diye entry girmiyorsan biz napalım" geyiği yapmamalısınız.Ben fikirlerimi zikirlerimi birileri okusun diye yazıyorum, paylaşmak için yazıyorum, klavye yazım gücümü ölçmek için değil!

Ama bugün hiç bir şey yazmadım, yazamadım.5000 başlık denen bu *yarışı bugün her ne kadar size göre 5000 adet bilgi dolu, eğlenceli süper entryler yüzünden, bugün yaptığınız, tüm gün kendi kişisel egonuz yüzünden sözlüğe girmedim.Gerek duymadım.5000 başlıkla evet, bugün eksi sozluge 5 taktınız evet bugun rekor kırdınız, ama olan bize oldu sözlükten uzak kalmamıza ve sizin meydan muhaberenizi izlememize sebeb oldu.

Arkadaşlar! burası eksi veya herhangi bir sözlükle atışma onları ezme onlardan üstün görünme adına efor sardeceğiniz bir mekan olmamalı burada az kişiyiz tekrarlıyorum az kişiyiz bunun vermiş olduğu sıcak iletişimi, az ve öz entryleri görmek duymak istiyoruz.Biz, bizbize eglenmek istiyoruz bu ufak mekanımızda...

Hayır kardeşim, biz tematik çalışma yapmak istiyoruz diyorsanız, bu gibi işlemlerinizi diğer sözlüğünde yaptığı gibi gece saatlerinde prime time'dan uzak olan bir zaman diliminde yapmanız hepimizi mutlu edecek.

Kendi kişisel egolarınızın bizi buradan uzaklaştırdığının farkında oldunuz mu hiç? Bugün bir kaç kez bazı entrylerimde bunu dile getirmeye çalıştım, ama ne oldu? ya sev ya terket muhabbetinizi yaymaya çalıştınız (#313845), pardon ama kim kimi nerden kovmaya çalışıyor? Burada bir rahatsızlık dile getiriliyor, burada bir sıkıntı ifade ediliyor ama siz kalk git o zaman kardeşim diyorsunuz, ne kadarda paylasımcı ve insanlık için yapıyoruz nidaları atan sizler, insanlık için yaptık dediğiniz bu işte "insanı" azarladınız, kendi çapınızda "ayar" vermeye çalıştınız.

Bu ve bu gibi adına "kampanya" dediğiniz tüm herşey inanın bana ancak sizi mutlu ediyor.Ha bundan mutluysanız egoist bir duruş size haz veriyorsa kullanın bu mekanı sonuna kadar, emin kanını buradaki insancık(!) ları umursamayın sadece egonuzu okşayın...