bugün

abdurrahman yalçınkaya

yazık çok yazık. yıllarca hukukun içindesin ama görünüyor ki hiç bir şey öğrenememişsin. böyle muhalefet yaparak ancak daha da geriye gideriz. demek ki başsavcı da olsan daha öğrenecek çok şeyin varmış. her koyun kendi bacağından asılır ama sorumluluğun yüzünden başka koyunlarda gidecek. en iyi ihtimal kapattın ne olacak çığ gibi gelmeyecekler mi? tabi ama sen çok biliyorsun en iyisini sen biliyorsun. ondan sonra da dert yanarlar yok laiklik gidiyor diye. sen kendi elinle yapıyorsun. aferin size her şey müstehak.

edit: hepimiz abdurrahmanız diyenler baya fazla imiş. ne yazık ki tarafsız bakamıyoruz bir türlü. önemli olan ülke menfaatleridir. senin benim değil. bu şahıs ülke menfaatlerini hiçe saymıştır. demokrasiye gölge düşürmüştür.

edit after edit: ekonomi yerlerde, rte daha da güçlendi. evet kapatacan sana hiçbir şey olmadığı gibi onlara da olmayacak. eee peki kim zarar görecek tabi ki halk değil mi? işte siz o yüzden hiç bir şeyi ama hiç bir şeyi hak edemezsiniz. ama bir gün gelecek sizin gibi kişisel davrananlar, mazlumu düşünmeyenler cezalarını çekecekler.

hadi oradan editi: baaak ne oldu abdurrahman bey sen demokrat olmazsan adamlarda sana böyle darbe yaparlar. anayasa mahkemesine çıkacağın gün rte ve ekibi haksız olsa da arkadaşlarını içeri alarak sana ayar vermiştir. bundan sonra partiyi kapasanda ayarın allahını yedin sen. bundan sonra akdeniz sahilinde küçücük odanda iyi düşler.