bugün

kopya çekme teknikleri

ders:kimya.
zaman:seneler once
saat: 14 suları
hoca: sıfırcı nermin*
basrol oyuncuları liberty, kalker*

sınav kagıdı A4 olup dikey olarak çızzıkla ikiye bölünmüş (önlü arkalı) toplam 12 soruluk bir mopak kagıttı.
sınav sınıftaydı ve yanyana iki kişi oturması hasebiyle kopya çekilmesin diye araya çanta koyması emredildi *. sınav başladı ama millet birbirine aval aval bakmakta. biz de kalkerle birlikte organizasyonu kurduk. o sondan başladı ben baştan. yarım saat sonra üzerimize düşeni yaptık ve kalan yarım saatin 10 dakikasında alışveriş tamamlandı. 20 dakika ise kalem çevirmekle geçtiiiii.

sıra geldi sınav sonuclaının acıklanmasınaaaaa:

aradan bir hafta gecer sıfırcı nermin gelir.,
-arkadaşlar durumunz pek iç açıcı degil iki arkadalınız haricinde. omer 5, hakan 12, mehmet 3, zeki 20, hede 32 filan diye ama kalker ile bana sıra gelmemiştir. son iki kişi biz kalmışızdır ve 32'yi geçen yoktur. milletin aklından 45 filan aldığımız düşünülmektedir. ikimizi hocamız aynı anda ayağa kaldırır (şerefsizim tokat patlatacak diye korktuk
hani) neyse liberty kalker 96.
amanın sıfırcı nermin öğretmenlik hayatı boyunca 90 üzeri vermemiştir ve biz bu rekoru kırmışızdır ancak sevinc cıglıkları fazla sürmez.

ikiniz ortak yapmışsınız notunuzu ikiye pay ediyorum, liberty 48, kalker 48 oturun.

hatun er ogretmenimiz rekoru kırmamıza dayanamamış boyle bir çare bulmuştur güya. ama onemli olan notumuzun yarısını alsak da en yuksek not bizimdi ve hakettiğimizi almıştık.
güncel Önemli Başlıklar