bugün

mustafa özbakan

odtü'de mühendislerin aldığı genel fizik derslerinin koordinatörüdür. namı-diğer "mailbakan". hemen bir anımı aktarmak istiyorum bu konuda.

odtü'de birinci sınıfım. daha mevzuya yeni yeni uyanıyorum. ilk midterm'e giricem odtü hayatımdaki ve o da fizik. heyecanlıyım tabii, karnımda ağrılar, midede bi bulantı, başta hafif bir dönme mevcut. neyse sınav sabahı uyandım ve ilk iş telefonuma baktım. 3 tane mail bildirimi var, hepside mustafa özbakan. "noluyoz amk sınav mı iptal aq" derken mailleri açtım ve ilk mail gece 2 sularında atılmış. diyor ki kahvaltı en önemli öğündür sınava gelmeden önce mutlaka kahvaltı yapınız. glikoz içerikli gıdalar tüketmenizi öneririm falan gibi bişeyler. diğerini açtım, hesap makinesi getirmek yasaktır diyor, diğerini açtım sınav 10'dadır, geç kalmayın, id card'ınızı getirmeyi unutmayın yazıyor.

duygulandım, gözlerim doldu. annemden görmediğim ilgiyi gördüm. sonra sınava girdim ve anladım ki adam sınavın öncesinde konulu filmlerdeki konu kısmı gibi masum ve sevecen yaklaşıyormuş öğrencilerine, sonrası ise malum.
güncel Önemli Başlıklar