bugün

babaannenin piyano calmasi

en az üç piçle uygulanabilecek bir şaka. temiz kalpli bir arkadaşa uygulanması farzdır.

şakazedenin yanına giden kişi ahmet'in babaannesinin 80 yaşında olduğunu ve piyano çaldığını söyler. şakazede 'vallaha mııı' nidalarıyla ahmet'in yanına sokulup böyle böyleymiş der babaannene hayran oldum...vs
(türk insanı işte, belki size garip geliyor şuan neden gidipte ahmet'e onaylatsın lan demeyin istisnasız herkes gidip ahmete onaylatıyor' ahmet ne ayak lan senin moruk piyano falan filan...').
ardından ahmet bombayı patlatıyor 'bu bir dalga konusu değil olamaz da, benim babaannem parmaklarını kaybetti. çok adi bir insansın allah belanı versin kem küm.'
ahmet'e bu adiliği yapmış olmanın azabıyla ahmet'in götünde dönmeye başlayan şakazede piç arkadaşa döner:
'olm sen söylemiştin sen ne adi bir adamsın parmaklar yokmuş ama amaa... ahmet valla bu piç dediydi'
piç elemanın yüzü ifadesiz.
şakazede birkaç dakika süründürülmek koşuluyla ardından yaşanan kahkaha patlamalarıyla uzak limanlara yelken açar.

edit: harikulade bir eşşek şakası. öyle ki bu şakayı yaptığımız bir arkadaş; subjektif olacak ama; sinir krizi geçirip göz yaşları içinde arabasının anahtarını alıp dışarı attı kendini; evet zengindi piç; bok var gibi peşinden gittik tabi şakayı biz yaptık ya mına goyim. ayrıntıya girmeyeceğim, neticesinde büyük bir trafik kazası yaşandı. hastanede geçirilen saatler... şaka saat 03:00 sularında yapıldığından ve araba pert olduğundan ambulanslarla falan baya gösterişli oldu.
ardından şakanın uygulandığı diğer şahsiyetlerde de tatsız durumlar yaşandı onun için bir lanet var bu şakanın üzerinde, belirtelim istedim.
reaksiyonunun aşırı derecede olmasının sebebi platonik aşkının da ortamda olmasıydı sanırım
güncel Önemli Başlıklar