bugün

anın görüntüsü

buraya fotoğraf koyan yazar tipleri:

1) instagramik yazarlar: başlığı instagram gibi kullanarak kendi fotoğraflarını yüklerler. kız/erkek düşürmek asıl gayeleridir.
kitap ve kahveli fotoları da tercihleri arasında yerini alır.

2) obezitik yazarlar: sürekli yemek, abur cubur vb. gıda ürünlerinin fotolarını paylaşırlar. göt göbek salınımı en büyük problemleridir.

3) smokotik yazarlar: bilimum tütün ve alkol ürünlerini paylaşmak suretiyle sözlükte statü kovalayan dümbüklerdir. en önemli silahları jack ve mentollü marlborodur.

4) sosyotopik yazarlar: bu arkadaşlar yaşamlarının tamamını ev ortamında geçirirler. halk arasında asosyal ismiyle anılırlar. buraya ekledikleri tüm fotolar ev ortamında çekilmiştir. en sevdikleri pozlar tv karşısında ayak uzatmalı ve pc karşısında lol oynamalı pozlardır.

5) peyzajik yazarlar: evlerinde en çok kullandıkları mekan pencere önleridir. Günün değişik saatlerinde burada bulunup dışarıdan hoş manzara kareleri yakalamaya çalışırlar. En dandik görüntüler bile onlar için muazzam güzellikteki manzaralardır.

6) gastronomik yazarlar: bu yazar tipinden sadece bir tane var ama ısrarla gastronomi okuduğunu vurgular nitelikteki fotoğraf paylaşımlarından dolayı listeye aldım. bilinen en önemli özelliği gastronomi okumasıdır. ayrıca gastronomi okumaktadır. bunun dışında söyleyeceğimiz bir diğer konu da gastronomi okuduğudur. Son olarak unutmadan söyleyelim gastronomi okur.