bugün

yeni kedi alacak birine tavsiyeler

Cins kediler adı gibi cins olurlar. Yavrusunu aldın diye büyüğü çirkeflik yapar, küçüğü de anasından koparıldım diye ilerde kindar olur falan. Atraksiyona gerek yok.

Ben sokakta yalnız başına yavru bir kara kedi buldum aldım. Şuan en cins kediden bile daha cinstir amk. Panter gibi oldu hala yiyor durduramıyoruz. Değişik huyları var.

Misal ilk geldiği gün aceleye geldiği için temiz bir tuvalet tasına su koyduk. Şuan 5 gün susuz kalır ama gene de asla tuvalet tasından başka bir şeyden su içmez.

Neyse kedi bakmak güzel bir şeydir. Eviniz müsaitse ve hayvana eziyet cektirmeyecekseniz sokaktan kedi alın bakın eğlencelidir.

Ama lütfen şu konuda anlaşalım. Köpeklerin bakımı kedilerden zor falan değildir. Hiçbir hayvanın bakımı zor olmamalıdır. Eğer zor geliyorsa hayvanı eve hapsedip zulüm etmeyin yani anlamı yok. Zannetmeyin ki kediler çok efendidir bokunu bile kuma sıçar işte bakımı kolay falan. Siz bir de onu bir şeylere kızıp bütün hafta trip atarken görün. Zaman zaman 2-3 gün alıp başını gitmelerini falan. Zaman zaman bebek zaman zaman da isyankar bela olabiliyorlar yani. Ona göre.