bugün

levent kırca ahmet kaya skeci

Ak teroller, Y-CHP'liler gibi en azından direkt olarak pkk ve onun siyasi partisi HD-PKK ile gece gündüz aynı yatağa girmiyor!

Y-MHP gibi şeriatçının, bedevi oğlanı yobaz tarikatlarla, cemaatlerle düşüp kalkmıyor!

Ahmet Kaya'yı her ne kadar insan olarak şerefsizin önde gideni bulsam da en azından sanatına bir gram saygım vardır! Ha Bu günkü Selocan, Sırrı, Ahmet Hakan, Şirin Payzin vb. bütün HD-PKK kadrosuna ve yandaşlarına oranla gene 10 kat adamdı!

Kılıçtaroğlu, Erdoğan, Bahçeli, Demirtaş hepsinin üst üste koysan Levent Kırca kadar bir adamı sağ t... ğı etmez!

Ezelden beri hiç değişmeden siyasetin ve hükumetlerin bütün yanlışlarına hiç çekinmeden muhalefet olmuş, asla söyleyeceğin saklamamış, alsa çıkar, yandaşlık, yalakalık uğruna yavşaklık yapmamış dört dörtlük gerçek sanatçıdır!

Kimse sevmez doğrudur! Çünkü Y-CHP koyunu ister herkes kayıtsız şartsız eğrisne doğrusuna bakmadan AKPKK'ya saldırsın ama kendi çarpıklıklarını dile getirmesin! AKPKK'lı ister herkes Y-CHP ve diğerlerine saldırsın ama 14 senedir içine ettiği ülkeden kimse bahsetmesin, bahsederse kötüdür!

Y-MHP'ye "lan bu Bahçeli m14 senedir ne işe yarar! koca ülkü ocaklarını imha etti, HDPKK % 0.1 oy alırken barajı geçip MHP ile aynı oyu alır hale geldi, MHP olduğu yerde dahi sayamıyor, Adam ülkenin dilini, ismini, bayrağını değiştirecek hale geldi, Güney doğu elden gitmiş, nerede lan sizin milliyetçiliğiniz" dediğinde ilk söyledikleri "Siz MHP'yi bölmeye çalışıyonuz" "Siz niye parti içine garışıyonuz" vs. vs kısaca gene kötüsün!

Bizim halkımız hiç çekinmeden % 100 doğruları tokat gibi suratına çarpan gerçek aydınları sevmez! Çünkü gerçekle yüzleşecek taşşak yoktur! Gerçekle yüzleşmek yerine kafayı kuma gömüp gerçekten kaçmaya çalışır!

AKPKK seçmeni kendi de herkes gibi AKPKK'nı ne halk olduğunu, yaptığı bütün hırsızlık, terörle pazarlık vb. bütün konulardan haberdardır ama zamanında destek verdiği adamın yanlış çıkmasına tahammül edemez, hata yaptığını kabullenemez, bu nedenle bile bile inatla oy verir! Çünkü zamanında destek olduğu adam iyice kaybolursa bu sefer yaptığı hatayı saklaya bilecek hiç bir şeyi kalmaz elinde!

Y-CHP de yanıdır! Derrsimli kemal ve kadrosunun (Baykal aldığında CHP oyu % 0'dı) % 30 üzeri oyla aldığı partiyi aldığı günden beri % 25-27 üstüne çıkaramadığını bilir! Milletin Anasını zükeyim, haram zıkkım olsun diye diye sırf AKPKK rezaleti yüzünden mecburen CHP'ye oy verir hale geldiğini görür! Y_CHP yönetim kadrosu, liderinin, Delegelerinin en az yarısının en az APO kadar PKKLI, liboşun önde gideni kaşarlanmış çıkarcı siyasetçiler olduğunu bilir, partinin Atatürk ve 6 ok ilke si ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını da bilir, tam tersine Dersimli Kemal'in CHP'yi devşirmek, Yeni Türkiye (BOP) projesine göre düzenlendiğini gayet net görür, Y-CHP iktidar olduğu anda CHP'den çok HDPKK'nın aslında iktidar olmuş gibi olacağını Y-CHP'nin bire bir HDPKK parti programındaki aynı politikayı izleyeceğini bilir! Y-CHP'nin Cemaat ve HDPKK kırması AKPKK benzeri bir ucube olduğunu bilir!

Ama bunları duymak istemez, görmek istemez, kabul etmek istemez! Çünkü yıllardır oy verdiği partinin devşirildiğin inanmak istemez, hata yaptığını itiraf edemez! Haliyle bunlara yapanlara tepki vermek yerine bunları söyleyenlere saldırır!

işte Levenk Kırca vb. bu nedenle sevilmezler! Çünkü AKPKK, HD-PKK, Y-CHP, Y-MHP demeden, partinin ismine, palavra politikasına bakmadan hepsinin gerçeğini yüzüne vurur!

Bu nedenle 9 köyden kovulan doğrucular olarak insanlar gbu gibi gerçek aydınlara nereden saldırsa diye bir şey arar dururlar! Hiç bir bok bulamayınca da Levent Kırca Ahmet Kaya ile ilgili skeç yapmış diye züküm salak başlıklar açarak güya karalamaya çalışırlar!

insanın içinde yavşaklık olduktan sonra sen ona siyah da göstersen o inatla kırmızı gördüğünü iddia edecek kara şerefsizleşebilir!

Skeçin amacı bellidir; örneğin kadir inanır dallaması o gün Ahmet Kaya'ya tepki gösterenlerin arasındadır! Ama 180 derece döneklik yapıp bugün APo, Demirtaş, Sırrı Süreyya ile yatar kalkar, PKK' adın yapmadığı propaganda kalmamıştır!

Skeçte verilmek istenene mesaj "Lan yavşaklar Amhet Kaya Kürtçe şarkı yazayım, bir kanal yok mu yayınlayacak derken hain ilan diyordunuz! Şimdi aynı adamlar açılım açılım diye bizzat bölünmeyi, özerk krüdistanı, direkt olarak PKK terörünü destekliyorsunuz! 37 bin insanı katleden teröristi destekleyecek kadar yavşaktınız da "En büyük eylemi kürtçe şarkı söylemek olan bana neden bu kadar düşman oldunuz"!

Meali de gayet açıktır; ""Demokrasi istiyorsak mecburen Sabahat Akkiraz, Ahmet Kaya, Aziz Nesin vb. adamlar istesek de istemesek de var olacak! Siyasetle,, Sanatla propaganda yapana sende akıllı olup aynı şekilde karşılık vereceksin! Silahla propaganda yapana da silahla karşılık vereceksin! Sana silah doğrultursa eğer, o silahı alıp namluyu doğrultanın gırtlağına sokacaksın""!
güncel Önemli Başlıklar