bugün

türbanı savunan sözde demokrat erkekler

modern dünyada bir insan hakkını herkesin savunması gerektiğini görmeyen biraz saftirik arkadaşların ayar denemelerine maruz kalan kişi, kişilik. ne demektir bize ne? bu neye benziyor biliyor musun? bak şuna;

- cevdet abi dünyada küresel ısınma varmış dikkat edelim biraz.
+biz ne be olm!

bugün bir özgürlüğü savunmazsan yarın sıra sana gelir. ha ben çok mu meraklıyım bunu savunmaya? hayır. fakat hergün okula girerken saçlarını açan o insanların gözlerindeki hislere tanık oluyorum. insani bir duygu lan bu. anlayabiliyor musun? evet dindar bir insanda değilim ama savunuyorum. fakat yarın öbürgün de benim küpe takma özgürlüğüme laf edilse aynı tepkiyi başörtülü arkadaşlarımın vereceğini de biliyorum. ben bugün onları savunmazsam yarın bana yapılan bir haksızlıkta bana arka çıkın diyebilir miyim? nasıl yüzüm olur?

ha, madem bize ne, o zaman size de ne arkadaşım? hatta baykal'a ne? tayyip'e ne? bırakın kızlar aralarında halletsin değil mi? siz neden bu kadar tepkilisiniz? sizde açıklığı mı savunmuş oluyorsunuz o zaman? başlığı açan arkadaş bu zihniyetteki insanlara giydirmiş. o neyi savunuyor düşündün mü? sözde, inancı gereği türban takan arkadaşına işittiriyor, diyor ki türbanını aç, bu senin için en hayırlısı.

bırakın bu işleri arkadaşım. madem bizim üstümüze vazife değil, sizin üstünüze vazife miydi ki bu başlığı açtınız ve altına entryler giriyorsunuz? bu başlık altında kız arkadaşlarım tartışıp bir çözüm bulsun o zaman.

yoruldum.

edit: bundan sonra töre cinayetlerini kınamayacağım. zira bu kadınların sorunudur. süpermiş.