bugün

survivor all star

dünkü bölümüyle ortalığı yakan yarışma programıdır. millet doğukan'ı savunmayı misyon edinmiş lakin argümanlar yanlış. konu, doğukan'ın stratejisinin doğruluğu veya yanlışlığı değil. doğukan doğru strateji izledi. fakat, arkadaşlarını satıp değer vermediği biriyle işbirliği yaptığı da inkar edilemez. diyelim ki yaptı; ne olacak? sonuçta final hedefi var herkesin ve bu uğurda aksiyon almaları gerekir. buradaki ana problem doğukan'ın ısrarla ben yanlış yaptığımı düşünmüyorum demesi. yaptığını normal görüyor yani. hatasını kabul etse, "evet ben yapmamam gereken bir şeyi yaptım. ama finale gidebilmek için yapmak zorundaydım. kusura bakmayın" diyebilseydi farklı olurdu.

turabi'nin, hilmicem'in ismini yazarken söylediği, "bu ada 2 şampiyon için fazla dar" sözü yıldırım etkisi yaratsa da turabi'nin şovunun girizgahı olduğunu anlamak uzun sürmedi.

hakan'ın nasıl bir strateji izleyeceğini merak ediyorum şimdi. intikam alacağım falan diyor ama nasıl olacak hacı? 2'ye 1 kaldı zira. tek yol, sıradaki dokunulmazlık oyunlarında bilerek oyun vermesi ve doğukan'la sms'e çıkması. aksi takdirde hasan ve hilmicem'le sms'e çıkar ve "bye bye hepiniz" olur.