bugün
- bir sözlük yazarını kıskanmak9
- 1 euro 56 25 tl5
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği10
- 2026 ekonomik krizi12
- sıfırladım babacığım5
- migros'a sorulacak tek soru22
- velvet40
- arkadaşlar veto ne demek8
- masonik gizemler5
- tostumu yaptım11
- ellerim bos gonlum hos16
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo2
- g i l d e d l i l y14
- kürt meslekleri6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi7
- gnostik gizemler3
- türklerin türk olamama sorunu6
- abraxas2
- victor osimhen16
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz2
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- devşirme meslekleri3
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- sıçarken entry giren yazarlar2
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- now tv neden gelmedi6
- ismail kartal18
- tıktok nasıl etkin kullanılır2
- dolubatarya2
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- hindistanlı işçiler3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- osuruktan şiirler58
- çomar arabaları3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- burcu özberk4
- gocu abi buraya yumruk havaya4
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- anın görüntüsü25
- allah'ı inkar eden ateisti bi tabuta hapsetmek2
- güçler ayrılığı3
- tesla model 33
- ümmetçi genişliği2
- the mossad is watching you3
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
iki kafadar kahvede oturmuş gazete okumaktadırlar. içlerinden hürriyet okuyan diğerine döner ve derki:
- abi uganda da seks ağacı varmış.
+ hadi ya. o zaman ilk uçakla uganda'ya gidiyoruz.
kahramanlarımızda para bok anlayacağınız üzere. sonrasında hemen en yakın thy acentesine giderler ve ceplerindeki bozuklukla uganda'ya uçak bileti alırlar. binerler uçağa, uganda'ya uçarlar. şimdi siz inanmassınız ama uganda'da da uçaktan inerler. sonra sora sora bağdat'ı bulurlar. bağdat'tan tekrar uçağa biner ve uganda'ya gelirler. bu sefer akıl edip seks ağacını sorarlar. ve nihayetinde sora sora seks ağacını bulurlar. sonrasında:
- abi ağacı bulduk ama bunun neresine sokacağız?
der. diğeride şaşkın bir ifadeyle cevaplar:
+ olum hiç düşünmedim işin orasını bende. ama zannımca yandaki kovuklara sokuluyor olsa gerek.
ve başlarlar seks ağacıyla seks yapmaya. yoldan geçen ugandalılardan biri kahramanlarımızı görür ve yanındakine derki:
- lan yine türkiye'den turist gelmiş.
+ ulen hep o gazete yüzünden oluyor bunlar. bu kaçıncı oldu.
- nese siktiret şimdi gazeteyi falan. olum seni geçen kerhanede görmüşler. doğrumu lan?
+ yok olum ne işim var benim kerhanede. elimi sallasam ellisi. şu yakışıklılığıma, şu adelelerime bak. hede hödö..
ugandalılar geyiğin dibine vurmuşken kahramanlarımız işini bitirir ve en yakın thy acentesine giderek türkiye'ye dönüş bileti alırlar. ama yanlarına eski sevgili hatırası olarak seks ağacından koparılmış iki dal almayıda unutmazlar.
ha bu arada ugandalıda harbiden kerhaneye gitmiştir.
- abi uganda da seks ağacı varmış.
+ hadi ya. o zaman ilk uçakla uganda'ya gidiyoruz.
kahramanlarımızda para bok anlayacağınız üzere. sonrasında hemen en yakın thy acentesine giderler ve ceplerindeki bozuklukla uganda'ya uçak bileti alırlar. binerler uçağa, uganda'ya uçarlar. şimdi siz inanmassınız ama uganda'da da uçaktan inerler. sonra sora sora bağdat'ı bulurlar. bağdat'tan tekrar uçağa biner ve uganda'ya gelirler. bu sefer akıl edip seks ağacını sorarlar. ve nihayetinde sora sora seks ağacını bulurlar. sonrasında:
- abi ağacı bulduk ama bunun neresine sokacağız?
der. diğeride şaşkın bir ifadeyle cevaplar:
+ olum hiç düşünmedim işin orasını bende. ama zannımca yandaki kovuklara sokuluyor olsa gerek.
ve başlarlar seks ağacıyla seks yapmaya. yoldan geçen ugandalılardan biri kahramanlarımızı görür ve yanındakine derki:
- lan yine türkiye'den turist gelmiş.
+ ulen hep o gazete yüzünden oluyor bunlar. bu kaçıncı oldu.
- nese siktiret şimdi gazeteyi falan. olum seni geçen kerhanede görmüşler. doğrumu lan?
+ yok olum ne işim var benim kerhanede. elimi sallasam ellisi. şu yakışıklılığıma, şu adelelerime bak. hede hödö..
ugandalılar geyiğin dibine vurmuşken kahramanlarımız işini bitirir ve en yakın thy acentesine giderek türkiye'ye dönüş bileti alırlar. ama yanlarına eski sevgili hatırası olarak seks ağacından koparılmış iki dal almayıda unutmazlar.
ha bu arada ugandalıda harbiden kerhaneye gitmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar