bugün

akplilerin hiçbir değere yürekten sahip çıkmaması

toplum içerisinde çok net olmakla beraber mide bulantısıyla hissedilmekte olan hadisedir. gerçekten hiçbir ama hiçbir konu hakkında net bir fikirleri yok. kendilerine sorduğunuz vakit;

- suriye lideri ile tatil yaparken alkış kıyamet, daha sonra ne olduysa kanlı bıçaklı olundu yine alkış kıyamet.

- 2001 yılında fethullah gülen cemaati ile sarmaş dolaş iktidara gelirken alkış kıyamet, 2013 yılında yollar ayrılınca 260 bin polisin yeri değiştirilip, hakimler, savcılar, avukatlar içeri atılıp üstüne birde parelel damgası vurulunca yine alış kıyamet.

- davos toplantısında "one minut" deyince aklış kıyamet, 2 dakika sonra tepkim israil yönetimine ve halkına değil moderatöreydi deyince yine alkış kıyamet.

- darbeci diye adlandırılan generaller bir bir tutuklanırken alkış kıyamet, daha sonra "aldatıldık" deyip hepsi çıkınca yine alkış kıyamet.

- "biz dindarız" diyorlar.

fakat gelin görün ki liderlerinin yaptıkları yolsuzluklara, hırsızlıklara, haksızlıklara asla ses yükseltmez hatta haklı bulurlar.

- "biz milliyetçiyiz" diyorlar.

fakat ülkemizin yurtdışında kalan tek toprağı olan şah fırat mezarlığını nakliye kamyonlarına yükleyip, ülkenin 100 metre dibine kaçırılmasını asla garip karşılamıyorlar. dahası "terör örgütü ile görüşen şerefsizdir" deyip aynı masada pkk temsilcileri ile öcalan maddelerini okuyorlar. yine alkış kıyamet.

daha örnekler arttırılabilir. benim aklıma gelmeyenler elbetteki yazarların aklına daha çok gelecektir. bu kadar malzemesi bol, hep ofsaytta bir zihniyet türkiye ye daha önce gelmemiştir sanırım.