bugün

eşcinselliği ciddi ciddi hastalık sanmak

insanların kendi özgür iradeleri ve tercihleri ile, başkalarına zarar vermeden yaptıkları eylemleri kendi dogmalarına aykırı bulma sebebiyle buna araştırmadan hastalık adını veren kişilerin yaptığı.

daha doğalın ne olduğunu sorgulamaktan aciz olup elalemin uçkurunu sorgulamaya atılmamak lazım böyle. heteroseksüellik niye doğal? dedemiz öyle sevişirdi diye mi? afedersiniz ama kuvvetle muhtemel büyük büyük büyük dedeniz filan da gayet adamlarla yatan bir insandı. biraz, gerçekten birazcık bu konu araştırmış olunsaydı bu bilinirdi zaten. mesele çoğalmak için yapıldığı iddia edilen bir şeyin (ki afedersiniz de eğer amaca yönelmekten ibaret olsaydı mevzu, zevk almamıza gerek olmazdı), çoğalmanın mümkün olmadığı şekilde yapılması ise öpüşme, hatta sevişmeden sadece biriyle çıkma da birer hastalıktır. anlatabiliyor muyum mantığınızın zayıflığını? insaf edin ya.

hala hormonal bikbik. nerede bunun bilimi? bilim hormon seviyesi ölçmekten aciz mi? ilk sizin mi aklınıza geldi? yok işte ne anne baba kimliğiyle alakası var, ne hormonal durumla, hatta erkek/kadın rolleriyle bile alakası yok. bunlar üzerine dağ gibi literatür var, isterseniz gidin bakın. "ben, dayım ve yengelerim"den ibaret bir örneklem grubuyla ne kadar geniş sallıyoruz yahu. açın okuyun, elli kere aynı şeyleri yazdı insanlar, elli kere cevap verdik. bari renk getirin, orijinal bir şey sunun.

eşcinsellik bir hastalık değildir. eşcinsellik bir tercih veya insana dna'sı tarafından dayatılınca olunan birşey olmak zorunda da değildir. eşcinsellik birinin hemcinsiyle sevişmesidir. çok karışık değil yani.