bugün

medeniyetler çatışması

kazananlarının; çatışmalarda kullanılan silahları satan, bu silahları kredilendiren ve yok yere yıkılan ülkelerin yeniden inşası için hibe ya da yardım adı altında daha yüksek faizle kredi açan ve üstelik bu kredileri son kırk beş yıldır hiçbir reel değeri olmayan bir değişim aracıyla kullandıranlar olduğu çatışma.

“iti ite kırdırarak” toplumları birbirinden nefret ettiren ve bu nefretten kendine güç tevdi eden karanlık dört bir yanı sarmış pozisyonunu sağlamlaştırırken (bkz: iç güvenlik paketi): maalesef hala bir kısım emin evladının kafasını kürtlerin kuyruğu başının arkasında mı, yoksa kuyruk sokumunda mı sorusu kurcalıyor; bir kısmı da marabaları sömüren yerel toprak ağaları, kuzey atlantik paktı komutası, mossad vb. ile devrim yapmaya kalkıyor, demokratik gösteri adı altında attıkları havai fişek ve bilyelerle faşizan yasalara dayanak sağlıyor.

kaybeden kim?

biz, bu toprakların insanları, öyle görünüyor ki modern zamanların büyük oyununun, post modern zamanların barış için ortaklık projesinin kaybedenleriyiz.

Yeni dünya düzeni çok güzel gelsene.
güncel Önemli Başlıklar