bugün

eski sevgili neden mesaj atar

Bir sorunsal.

bunun birçok sebebi olabilir. en basitinden örnek vermek gerekirse telefon numaranızı silmediğini göstermeye çalışıyordur. bunun ne anlama geldiğini düşünmeyin sakın. düşünmeyin dedim ama düşündünüz biliyorum. ben de düşündüm sizinle birlikte. ve hiçbir mantık bulamadım. hem de ayrılığın üzerinden tam 2 yıl geçmesine rağmen.

eski sevgilinin mesaj atması kesinlikle 'akıl x mantık' sınırları içerisinde düşünülmemesi gerekiyor. madde madde incelemek gerekirse;

1- kendisinin geçmişte kalmasını yediremiyordur:

* bu tip kişiler kendisini eskitmek istemezler. sizin yaşamınızda bir rolleri olsun isterler. sizin onu aşıp hayatınıza devam etmenizi kesinlikle kabul edemezler.

2- ilgiye açlardır:

* ilgiye açtır bunlar. yani herkesin değil de istedikleri kişilerin onla ilgilenmesini isterler. aksi düşünülemez, teklif dahi edilemez.

3- her yazdığınız şeyi, her yaptığınız davranışı kendisi için yaptığınızı sanırlar:

* sizin en normal laflarınıza bile bi' anlam yükler, direkt üstüne alınırlar.

4- halâ ali-cengiz oyunları peşinde koşarlar:

* eğer geçmişinizde işe yarayan oyunları varsa, bunları tekrar yapmayı ve bunları gene tutturmayı düşünür. yani sizin mutlu kalmanızı istemez. onunla mutsuzluğunuzu ister..

5- çantada keklik hallerinde takılırlar:

* bir üst maddede açıklandığı gibi gene geçmişinizde bu tarz entrikalara fırsat verdiyseniz sizi hep cepte görür. yaptığı kışkırtıcı tekliflerle aklınızı çelmeye çalışır.

6- sizin onu istemiyor olmanızı hazmedemezler:

* en tehlikeli tiptir. net. sizin onu istemeyişinizi hazmedemeyip türlü şeyler denerler. bir gece vakti ansızın kapınızı çalıp sizi yatağa atar ve sabah siz uyanmadan giderlerse şaşırmayın.

7- 'ben' merkezcidirler:

* eğer bu hanım kızımız zamanında ilgi gösterilen biriyse adeta bir 'barbie'dir. siz onun oyuncağısınız yani. siz siz olun sakın onun için değerli olduğunuz gibi bir kanıya kapılmayın. sizinle oynar, canı sıkılınca bırakır, canı sıkılınca tekrar geri ister. favori oyuncağı sizsinizdir. o gezegendir, siz de uydusu.

8- halâ görüşme umudu taşırlar:

* aslında bu 'ağa düşürme' adımının başı olabilir. bunlar önce konuşmak ister. sonra belki buluşmak ister.. ustaca, sinsice işleyen bir zehir, gizliden yaklaşan bir yılandır. sizi zehirlemiştir daha önce, tekrar zehirleyecektir, amacı odur.

şu an için bu kadar yeterli ama seriyi devam ettirebiliriz türlü sebeplerden dolayı. aklıma geldikçe editlerim belki.
güncel Önemli Başlıklar