bugün

erkeklerle kesişen kızla evlenilir mi sorunsalı

bana böyle bir sorunsalla gelen ben önce 'evlilik dedin mi orada duracan bi hacı emmi' derim.

bazılarına göre erkek adamın adam gibi sevgilisi olur. o yüzden kesişen, sürttüren, mıncıklatan, daldan dala atlayan kızları dahi alanı varsa yada bu insan demeyeceğim canlılar yaptıkları kandırmaca, aldatmacalarla kendilerini birilerine kabul ettirebiliyorlarsa pekala evlenilebilir. tabi siz onun daha önce ünide grup seks yaptığını yada saksafonlar çaldığını sikseniz anlamazsınız zaten kandırırsa sizi yapacağınız da odur ve anlayamazsınız.

her erkeğin yaptığı, yapacağı gibi birgün internette porno aleminde dolaşırken karınızın önceden yediği naneleri anlatan bir video ile karşılaşarak dumura uğrayıp hayatınızı yıkacak 8.9 şiddetinde bir deprem yaşayabilirsiniz yada başka bir şekilde karınızın size evlenmeden önce söylediği yalanlarının ortaya çıkmasıylada böyle bir durumla karşılaşabilirsiniz.

üni okuyup evli kadınlarla yiyişenler olsun, kerhanede milli olacak kadar şeref yoksunu olanları olsun, kısaca her deliğe gireyim karım bakire olsun modunda gezenler malesef sayıları fazla. kız kısmı doğuştan kendilerine verilen erkekleri kandırabilme gücünüde kullanarak zaten bakir evlenen kaç erkek var ? yada o evlenmeden önce defalarca deneyimliyor diyerek bu boku evlenmeden yiyip sonra yana yakıla diktirecek doktor arayıp bulup 1500-2000 tl yi verip hayatına bakire devam ediyor.

günümüzde böyle bakireler var. günümüzde her deliğe girmek isteyen fırsat bulamamış bakirler var. bunların kendileri üzerinde bir gücü yok. nefislerinin arzu ve isteklerinin birer kölesi hepsi. yalnız herkes yaptığının bedelini ödeyecek. işte o gün o ufacık yalanların, büyük sahtekarlıklarının ve yaptıklarının bedelini herkes ödeyecek.

(bkz: bu devirde evlenilecek kız yoktur)
(bkz: bu devirde evlenilecek kız olmaması)

eğer evlenmeyi seks için isteyen bir erkek,
eğer evlenmeyi karşındaki erkeğin malı mülkü ve vaadedeceği lüks hayat için isteyen kızsanız,

siktiredin evlenmeyin. çünkü bu ilişki başlamadan biter.