bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Içmek istiyorum. Sana tokat atmak sonra da gülmek istiyorum. Kütüphaneden kitap çaldım ben, daha doğrusu yırttım kitabın lazım olan bölümünü tuvalette ve çantama attım. Bilsen çok kızarsın biliyorum. Bize ters biraz, onu da biliyorum. Yarın masa açacakmışız canım istemiyor. Materyalleri senden almak istemiyorum. Icmek istiyorum? Evimde vodka var içemiyorum. Sana sinir olacağın şeyler söylemek istiyorum bugün başıma gelen, ama boş yere sinirleneceksin anlatmıyorum. Ya ben seni istiyorum. Vizelerini siksinler..

Mao'yu tam anlayamıyorum bir de bildiğin ders gibi çalışıyorum herifi. Notlar alıyorum. Sen notları görüp gulersin diye korkuyorum zaten çılgınlar gibi saklıyorum. Bir itiraf daha, sosyalizmle ilgili ders çalışma defterim var benim, kapitalizme kadar yazıyor defterde. Evet, resmen komünizm 101, bu en büyük itirafım heralde. Proletaryanin tanımı bile var. Ilkokul seviyesinde.
Bana aşık değilsin. Sana aşık değilim. Aramızda bir şey var, bence sevgili değiliz biz. daha çok ne biliyor musun, sevişen arkadaşlar, evet aynen bu. Bu tabirin türkçesi var mı? Mesela, just friends olayı gibi.
Sana anlatmayacağım olay da şu, kp'den biri bana yazıyormuş meğerse görüyormuş uzun süredir bir sürü şey demiş seldaya, deli muhabbet etmiştim bugün sigara falan sarmıştı bana, biliyorum sevmiyorsun onları, kıl oluyorsun hatta,neyse sonra senin sevgilin olduğumu söylemişler ben gidince işte, öyle bir şeyler. Ne bileyim yoldaştır dedim konuşayım dedim swh.
O değil de sikinde değilim değil mi aslında canın isterse gelirim aklına falan. Öyle. Değil mi?