bugün

bir erkeğin penis boyunu hesaplama yöntemi

kadın kısmının belkide en merak ettiği yöntemdir. evet beyler bayanlar burada isviçreli bilim adamlarının bile bulamadığı formülü açıklıyorum. tanıştığınız bir erkeğin her yönünü beğendikten sonra asıl merak uyandıran konu cinsel hayatıdır. yani yatak performansı ve penisinin boyutu. acaba erkeğiniz anlata anlata bitiremeyeceğiniz bir penis boyuna mı sahip yoksa tek cümlelik bir penise mi ? işte tüm bu aklınızdaki soruları işte bu yöntemle aydınlığa kavuşturuyorum. şimdi ilk yapacağınız şey erkek arkadaşınızın ortak parmağının boyunu öğrenmek. diyelim ki 7.5 cm orta parmağa sahip bir erkeğimizin penisinin boyutunu bulmak için aynı pi sayısı gibi sabit bir sayımız bulunmakta. bu sayıyı ben bulduğum için adını pipi sayısı koydum. (1.9)

pipi sayımız: 1.9

7.5cm x 1.9 = 14.25 cm bu erkeğimiz 14.25 cm penise sahiptir. ancak bu sadece boy ve kilo orantısına sahip erkeklerdedir.

yani şöyle diyelim.

http://www.b-fit.com.tr/S...itleEndeksiHesaplama.aspx

şu linkten erkeğinizin öncelikle boy ve kilosuna bağlı vücut endeksini hesaplayın. eğer normal çıkıyorsa hesapladığınız penis boyu normaldir. eğer ki kilo hafif şişman veya şişman çıkıyorsa bu hesaplamanızın altındadır. genital bölgedeki yağ fazlalığı penis boyunu küçültür. buradan anlayacağınız yegane şey. şişmanların kesinlikle penisi küçük olur bunu aklınıza not edin. zayıflarda sıkıntı yoktur. eğer ki sevgilinin normal veya zayıf çıktığı takdirde yani her 2 sonuçta da penis boyu kesin sonuç verir. iyi çalışmalar.

not: bu yöntem erkek arkadaşlarınızın kendi penisi için abartı derecesinde verdiği cevaplardan arındırır. aynı zamanda sormaya çekinen kızlarımız için son derece yararlıdır. sadece orta parmak boyutunu öğrenin.

edit: şimdi burada saçma sapan yazılanları okuyorum. yok benim ki 25 cm yok benim ki 22 cm çıkıyor diyenler var. yalan efendim inanmayın. bu kişiler aynı penislerine yaptığı yüksek müdahaleyi bu kez de parmaklarına karşı yapıyorlar. 8 cm lik parmaklarını 11 12 cm olarak ölçüyorlar. bu formül söylediğim koşulları taşıdığı müddetçe kesinlikle doğru sonuç verir. deneyin göreceksiniz. unutmayın yalancıyı sikmiyorlar ama biraz gururunuz olsun ezikler.