bugün

2014 üniversite tercih tavsiyeleri

Tercih yapmadan önce 2 hatta 3 kere düşünün. Bu sizin hayatınıza yön verecek çünkü. Zira en büyük aşkınızı, en kuvvetli arkadaşlıklarınızı, en büyük yoksulluğu ve hayatınızın en güzel, en hatırlanası yıllarını o dört yılda yaşayacaksınız. Gideceğiniz şehri araştırın. Hiçbir şeyin olmadığı bir yer de olmasın, kocaman olup her şeyin ateş pahası olduğu bir yer de olmasın. Evinize yakın bir yer seçin. Her bayramda giderken 15 saatlik yolda poponuz uyuşmasın. iklimine dikkat edin. Ben ankarada okuyorum. 4. Yılım bitti. Memleketime 4 saat. iş olanakları fazla. Okula yakın evler çok eski ve ateş pahası uzak olanlarda ateş pahası. Kışı çok soğuk. insanları kaba. Ama alıştım. Şimdi sorsalar ankarayı seçer miydin diye cevabım elbette hayır olurdu. Yatay geçiş, farabi falan hep hayal oldu tabii. Demem o ki iyi düşünün hatta çok iyi düşünün. Büyüklerinizden akıl alın.

Gaziyi seçmeyin arkadaşlarım. Büyük hayal kırıklığı. Ya da seçin. Allah aşkına şöyle şişme montlu, küpeli, cool erkekleri biz de görelim. içim şişti artık bu reislerden ve saz arkadaşlarından.
© copyright 2005 - 2026