bugün

soma katliamından nemalanmaya kalkan hdpliler

soma yaşanan faciadan sonra hdp ve bdp bir çok ilde yürüyüş yaptılar. acılarımıza ortak olmak için ? tabii ki de hayır.
bu millete unutulmaz acılar yaşatan yaşatmaya da devam eden eli kanlı katillerin şehirdeki kravatlı eşkıyaları samimiyetsiz kişilikleriyle ölü sevici ruhlarıyla elim olaydan nemalanmaya kalktılar.

''bakın biz türk ve kürt halklarının haklarından sorunlarından yanayız '' görüntüsü vermeye çalıştılar ama yemedik. soma katliamının sabahında avukatlıklarını yaptıkları dağ fareleri taze olan yaramızı daha da kanatmak için tunceli'de karakola saldırı düzenleyip 2 askerimizi yaraladılar.
sözde barış süreci dedikleri ihanet sürecine zeval vermemek içinde satılık basın saldırı üzerinde fazla durmayıp hdplilerin bölgeye ziyaretlerini düzenledikleri yürüyüşleri sık sık ekrana taşıdı yani 3 maymunu oynamaya devam etti yaralanan askerler kimin umurunda aman çıyanların maskesi düşmesin.!

bir de sık sık ulu dere vurgusu yapıldı. yerin bilmem kaç bin metre derinliğinde sonunda mutlak ölüm olan bir işe giden sofralarına haram bulaştırmayan çizmelerimi çıkartayım da devletin malı kirlenmesin diyen vatan sever insanlarla . haramı helal sayan bunun için her türlü yolu meşru bilen kaçakçıları pkk sempatizanlarını yan yana getirip bir masumiyet olgusu yaratmaya çalıştırlar.

kusur bakmayın beyler soma şehitleri pkk paçavrası ile gömülen kaçakçı hırsız kişilerle yanyana getirilmeyecek kutsal.

bizim tertemiz vatan sever harama bulaşmamış insanlarımızı sizin kirli kaçakcılarınızla yanyana getirilmeyecek kadar değerli.