bugün

paranormal hikayeler

Yazarlarin basindan gecen dogaustu olaylardir.

Efenim simdi 5 yasimda falanim. Heybeliada'da askeri lojmanda kaliyoruz. Cok buyuk bir lojman, herseyi var. Manzarasi muthis, ucuruma biraz yakin.. Ucurumda da terkedilmis bir kosk var belki de kilise bilmiyorum. Cinler bu tarz yerlerde yasar siz de biliyorsunuzdur. iste geceleri 7-8 kisi toplanip bu ucuruma yakin yerdeki, yani tel orgulerin oldugu yerekadar gidip kizlarin da oldugu bir grup icerisinde korku hikayeleri anlatirdik orasi hakkinda. Ozellikle de ben. Herkesi karsima oturtur, ayakta anlatirdim. En once kacan da ben olurdum. Bu yaptiklarimiz onlara dokunmus olacak ki beni gece ziyarete geldiler. Gece uyuyorum, pencere cok buyuk, perde de sonuna kadar acik, ay isigi oldugu gibi aydinlatiyor odami. Salonda ablamla yatiyordum, o bir kanepede ben bir kanepede. Gece bir sey hissettim, bir guce tepki olarak uyandim. Tepemde birisi vardi. insan olmadigina emindim. Bir seyler yapiyordu elleriyle dokunmadan, ama hissediyordum yaptiklarini. Kan ter icinde kalmistim. Yavaaca, dikkatini cekmeden ayak ve parmak hareketlerimle yorgani kafami da icine alacak kadar cektim. Daha sonra uyumak icin cabaliyordum fakat bu sefer de hayal gucum korkutuyordu beni. Tum ayrintilariyla hatirlarim. Uzerinde 14 sene gecti. Ruya olsa unuturdum. Peki ama napiyordu o oyle?