bugün

vur vur inlesin pensilvanya dinlesin

çok değil, iki üç sene önce seçimler için pensilvanyanın dualarını isteyen adamların attığı slogan.

1984'e gönderme yapan bir milyonuncu kişi olacağım şu an ama bunu söylemek zorundayım. orada geçmişin değişebilirliği diye bir şey var. okyanusya her zaman ya doğu asya ile ya da avrasya ile sürekli savaş halinde. ne zaman düşman değişse, tarihe sünger çekiliyor, sanki şu anki düşmanla hep düşmanmış gibi, şu anki dostla da hep dostmuş gibi davranılıyor. eski gazeteler değişiyor ve sonuç olarak da geçmiş değiştirilmiş oluyor!

tam da o durumdayız şu an. sayın başbakan, madem bu adam çakma alimdi (o zaman da bizlerbunu söylüyorduk), madem bu adamlar devletin her mertebesine sızmışlardı (onu da söylemiştik) bu zamana kadar neredeydin? 12 senede mi anlayabildin sen bunu? hadi bunları yeni öğrendin. yahu el insaf, adamın abd'de oluşunu getiriyorsun sürekli gündeme. yeşil kart başvurusuna imza çakanlardan bahsediyorsun ha bire. peki bunu da mı yeni öğrendin yahu? adamın abd'de olduğunu da mı yeni öğrendin?

çok samimiyetsizsin sayın başbakan. ama bu millet görüyor tüm bu samimiyetsizliklerini. onu da unutma. birden değil ama yavaş yavaş çekecekler desteklerini senden.