bugün

yakin arkadasa kiz ayarlayip yalniz kalma esekligi

Evet hayatta yapilmis en buyuk esekliklerin basinda gelir bu durum. Masumca gelen bir teklif ki, efendim kulliyen yalandir, kizdan ben hoslanirken kiz arkadasini ayarla demistir, siz de eseklerin en alasi oldugunuzdan kabul etmissinizdir. Gel zaman git zaman nasil olsa olmayacak diyerek baslama vurusunu yaptiginiz bu iliski sizi kankadan ederken , iliskinin ilk yarinin son dakikasinda atilan gol boktanliginda super gitmesi de baska bir baslik konusudur.

Kanka, size karsi minnet duygulari cercevesinde ki forevir abazanligini bitirmissinizdir adamin, o size minnet duymasin da kim duysun? Size kademeli olarak ara sogutma eylemi icin dugmeye basmistir bile. Gunde bir kere en kotu 5dk yalandan telefonda hatir sorma eylemleri ile aklinca cuk kadar akliyla sizi kandiracaktir. Bir sure sonra arama sikligi yaslilar evindeki mukerrer teyzeyi arar gibi , "ne yapiyorsun abaza gebe$? " tadinda inceden dalga gecer tavirlara gececektir.

Ardindan her gordugunuzde eski gunleri ararken, hatir sorma sorunuzu bsgtavirlariyla gecistirip kendi ellerinizle ayarladiginiz uzatmali kurma kolu sevgilisine kosar adim gitmistir bile.

Halbuki daha dune kadar kirlarda deliler gibi kostugunuz kanka elin zillisinin elinde oyuncak olup, sizi tanimamaya baslamistir. Sinirden ki$neyesi gelmis esek kafanizi duvarlara vurarak, butun mac boyunca, namaza katilmadigi icin pas alamayan Yildiray basturk mahsunlugunda uzaklari seyre koyulup onunuzdeki karpuz kabuklarina dalarsiniz.