bugün

namusu iki kulak arasinda bulamayan insan

determinist bir yaklaşımla mevzuya dalıp ardından hayal kırıklığı ile bazı fenomenlere sövüp sayan canlı tipi. özet olarak hayallerini kıran deney şu şekilde vuku bulur:

elimizde insan denen dişi ve erkek olarak iki sınıfa ayrılan organizma bulunmakta. bunun dişi olanı üzerinde kesif bir namus iki bacak ya da kulak arsındadır dayatması var. erkek olan "aslansın, kaplasın" minvalinde bir mevkiye sahip olduğundan ilk deney konusu canlı dişi. dişi canlı üzerinde yapılan deney iki kulak arasına mikroskobik bir kamera sokmakla sonuçlanamayacağından canlının fikirlerine danışarak deneyi gerçekleşirmek kaçınılmazdır.

soru: sizce cinsellik nedir?
cevap: cinsellik rahatça yaşanması gereken karşılıklı alışveriştir. ilk gece korkusu nedeniyle ortaya çıkması muhtemel vaginismus tehlikesi bertaraf edilmelidir. fakat bu sadece iki bedenin etten ibaret birleşimi değil duygu yüklü bir ritüel şeklinde olmalıdır. yani aşk ve kendisi ile default gelen şehvet. öyle şapır şupur olmamalı.

soru: şimdiye kadar kaç kez aşık oldunuz?
cevap: tam hatırlamıyorum ama sanırım 7-8 kez oldu.

soru: yani 7-8 kez aşk ile birlikte gelen şehvete evet dediniz, yaşadınız?
cevap: e aksi de düşünülemezdi. seviyorum, beğeniyorum, arzu ediyorum e haz alıyorum. bundan daha doğal ne olabilir ki?

soru: anlıyorum. peki yaşınız kaç ve bundan sonra kalan yaşam sürenizde kaç kez daha aşık olmanız olası?
cevap: 26. böyle bir istatisik tutmadım. tutmam da. aşk hesap kitap tanımaz. gelir seni bulur, sarar sarmalar. yörüngesine girer merkeze ulaşana kadar da yaşarsın. merkezde ya yeni biri ya da eskinin devamı vardır. fakat genelde olmuyor. yani merkezde aynı kişiyi, yörüngesinde olduğunu kişiyi bulamıyorsun.

soru: çok acı. evet anlıyorum. merkez dediğiniz nedir?
cevap: aşkın kendisi.

soru: sizce ben yakışıklı sayılır mıyırım?
cevap: yakışıklı değilsiniz diyemem ayrıca bir çekiciliğiniz de var. uzun cevaplara yol açan kısa soru sormayı becerebilen erkekler her zaman ilgimi çekmiştir. bu zekanın göstergesidir. konuşmadan konuşturabilmek yanında rahatlamayı getirir ve karşı taraf üzerinde güven hissini inşa eder.

soru: rehabilite gereksiniminden bencilce bir çıkarıma varmış oluyorsunuz. cinsel ihtiyaca yönelik talebinizi aşk kisvesi altında gerçekleştirince ardından gelen sizce anlamsız pişmanlık hissini de bir nevi sağaltmış oluyorsunuz bu isimle adlandırarak. ne dersiniz?
cevap: ne diyeceğimi bilemiyorum. çok çekicisiniz.

soru: benimle yatmak ister miydiniz? ilk buluşmada.
cevap: birbimizden hoşlandıktan sonra neden olmasın.-son paragraf deney amacıyla gerçek hayatta yaşanmış bir diyalogtur.-

erkek kısmına değinmiyorum bile, gerek kalmadı. bu canlı tipinin 12 ila 22 cm uzuv uzantılısı o da. onun da iki kulak kulak arasında kulak kirinden başka hiçbir halt yer almaz.

deneyin sonucu:
yakında kerhanelerin tümü kapanır, fahişeler işsiz kalır.