bugün

zirvelere katilmayanlara asosyal diyen ezikler

öncelikle başlık:
sözlük zirvelerine katılmayan yazarlara asosoyal diyen ezik yazarlar..

gelelim açıklamamıza. efendim bildiğiniz üzere internette bulunan sözlük ortamlarında bir sürü zirve düzenlenir. bu zirvelere kimi yazarlar katılır kimileri ise katılmazlar. bu kişinin kendi seçimidir. buna kimse birşey diyemez. fakat kimilerinin bu sözlük zirvelerini kendi çıkarları uğruna sözlüğü aşırı ciddiye almalarının sonucunda doğan popülerlik sevdasi sonucu zirvelere gitmeyen yazarlara ve bu zirveler hakkında seviyeli ve düzeyli eleştiri yapan yazarlara asosyal yakıştırması yaparak çemkirmesi terbiyesizlikten başka birşey değildir. burada belirtmek istediğim ezik kişiler bunlardır. ezik dedim çünkü hayattaki sosyalliği bir sözlükte yapılan zirve adı verilen organizasyonlara katılıp katılmamakla belirlemektedirler.

ayrıca bu kişilerin(genelde zirve kuşu diyebiliriz bunlara) zirve merakının nereden geldiği de merak konusudur. hiç mi işleri güçleri yoktur da o zirve senin bu zirve benim geziyorsunuz. gidin ders çalışın, işinizle ilgilenin. yoksa insanlara asosyal deyip zirvelere çekmeye çalışmanızın altında başka sebepler mi var? kim bilir? (hani başlığınıza daha çok yazı yazılacak, yeni kızlarla veye erkeklerle tanışacaksınız büyük heyecanla vs..)

bu arada bu tür yazarlar yüzünden zirvelere gelen diğer yazarlar da zirvelerden tiksiniyorlar. sanki uludağ sözlük babanızın malı. bir zirveye gidip de o zirvede adını duyurmaya çalışan yazarlaradır sözüm. adam gibi gidip zirvenizde düzgün bir şekilde konuşup kaynaşınız. zirve denilen şeyleri de bu kadar abartmayınız.
güncel Önemli Başlıklar