bugün

beyaz atlı prensi bekleyenler

birçok hanım kızımızın yanılgısıdır..

nedir bu beyaz atlı prens? ilk olarak kar$ımıza pamuk prenses ve 7 cüceler masalında çıkmı$, burdaki kısa da olsa önemli rolü tutunca devam serileri çekilmi$ dolayısı ile birçok genç kızın idolü olmu$tur bu prens..lan o değil de bu pamuk prenses masalında ne çok gizli mesaj var lan bak $imdi aklıma geldi..misal fazla güzellik tehlikelidir..aynalar güzellik konusunda yalan söylemezler..7 cüceler $irinlerin ataları mıdır? ve gerçek a$k yiyi$mek değil küçük bir öpücüktür..

demem o ki bu beyaz atlı prens gerçekten günümüze kadar tüm genç kızların idölü olmu$tur..neden? bir kere adamın atı var karde$im, koca sarayı var..ilerde baba ölünce hazır bir i$i de var geçeceği..eee yakı$ıklı da $erefsiz..daha nolsun lan allahtan belasını mı istiyor kızlar?

fekat, bu herifi bekliyim derken kaybettiklerini dü$ünüyor mu hiç kızlar? ne $övalyeler, ne sörler, ne lordlar heba oluyor bu $erefsiz yüzünden..beklemeyin arkada$ım bu herifi.. hangi birinize gelecek hepsini geçtim.. bu herifteki de can nihayetinde.. bir yere kadar.. eldeki ile idare edin!