bugün

muammer güler

Oğlunun adı rüşvet ve yolsuzluk suçlarıyla birlikte anılan, güzel ülkemin biricik "iç işleri" bakanı.

iç işler canım anlayın işte.

Ayrıca;

Bazı andavallar;
"Oğlu yaptıysa babasının suçu ne?" demiş

Bazı saflar;
"oğlunun suçunun günahını babası mı çeksin?" demiş.

Ben de diyorum ki;

Ulan mal, bu Bakan. Bakan ulan bakan. Hani seni yöneten adam. Hani tüm ailesinin birebir sorumluluğunu milletine karşı üstüne almış adam.
Bunların yakınlarının hata yapma/hataya yaklaşmak gibi bir lüksü yoktur. BAKAN. Şükredin büyük harfle yazamıyorum. Yoksa g.zünüze sokarcasına BAKAN diye yazardım.
Ulan beyninin kan damarları körlükle tıkanmış arkadaşım sen yoldan geçen adama canın sıkıldığı için rüşvet mi veriyorsun?
Bu adam rüşveti kimin oğlu olduğu için aldı sayın gerizekalı evladım.
Kim kime durduk yere para veriyor? RÜŞVET ulan bu. Yani sen işi hallettir diye sana verilen "haram" para. Kelimenin anlamı bu amına koduğum körü.

Senin o kıt aklın ermeye bilir ama götüm başım desen de kusura bakma bu adam bakansa oğlunun yediği her boku daha oğlunun aklına düşmeden önce bilir. Sen iç işleri bakanı ne demek biliyor musun?
Bu adam eğer ortada bir rüşvet ve yolsuzluk iddiası cidden varsa(suçu kanıtlanana kadar herkes masumdur) merak etme senden çok önce biliyordur. Oğlu söylese de, söylemese de biliyordur benim sik kafalı askerim benim.

bakan, rüşvet, yolsuzluk, bunların kelime anlamlarını bilmeyen andavallar çıkmış bir de "oğlu yaptıysa babasının ne suçu var" diyor.

Sizi bir kaşık suda sikmek lazım. Hatta susuz, sabunsuz sikmek lazım.