bugün

oss den sonraki imam hatipli haberleri

son yıllarda öss sonuçları açıklandıktan sonra ''türkiye bilmem kaçıncısı olmuş imam hatipli hede can\hede gülün istediği bölüme girme şansı yok'' şeklinde karşımıza çıkan haberlerdir. bu haberlerin ardından vay efendim katsayı adaletsizliği, vay efendim imam hatiplilerin önünü kesiyorlar. islamcı basın bir yaygara kopartır falan.

ilk önce bu haksızlığa uğradığını söyleyen arkadaşlar hakkında konuşmak istiyorum. imam hatip liselerinde yıllardır uygulanan sistem bu. yani muhtemelen bu arkadaşlar bu okullara girerken katsayı hesaplamalarından haberdardılar. madem ideallleri vardı neden imam hatip lisesini seçtiler.? imam hatip liselerinin avantajlı olduğu tercihler ilahiyat fakülteleri. bu yıllardır böyle.

islamcı basına gelince her sene öss'yi dört gözle bekliyorlar bu konudan siyasi malzeme çıkarmak için. bu ülkede köy enstitüleri neden kapatıldı? soruyorum! belli bir siyasi görüşe hizmet etttiği gerekçesiyle. peki erbakan imam hatipler bizim arka bahçemiz demedi mi? yani imam hatipler de bir siyasi görüşün kalesi konumunda. bu gazeteler imam hatiplerin kapatılmadığına dua etsinler.
güncel Önemli Başlıklar